XII. KERÜLET, SZÉP ÁLLAPOTÚ LAKÁS A GAÁL JÓZSEF ÚTON

180.000Ft /hó

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:

Az ingatlan a XII. kerületben, Kissvábhegyen található, jól és kényelmesen megközelíthető egy csendes mellékutcában. A megújult Széll Kálmán tér akár gyalog is csak elérhető, így a tömegközlekedése kiváló. Számos busz és villamos megállója, vagy végállomása, valamint az M2 vonal nagyon jó lehetőséget kínál bármerre is induljunk. Éjszaka is könnyen, átszállás nélkül hazatérhetünk a pesti belvárosból. A közlekedést a 128-as, 129-es busz, illetve a Fogaskerekű vasút segíti. A környék infrastruktúrája fejlett, gyalogtávolságra van a Mammut Bevásárló- és Szórakoztatóközpont, a Fény utcai piac, számos kis üzlet, étterem, bank, gyógyszertár, iskola. Kikapcsolódási lehetőségként a Városmajor, a Vérmező vagy a Millenáris kínálkozik.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A téglaépítésű, lapostetős társasház 1974-ben épült. Háromszintes épület, amely egy kissé lejtős telken helyezkedik el. Az épület bejárata az utcaszinten van, így a lakás akadálymentesen megközelíthető. Az épület körül gondozott fás, bokros, füves rész található, az épület mögötti területen sütögetésre, pihenésre, gyermekek kikapcsolódására alkalmas területet találunk. A ház folyamatosan karbantartott, jó állapotú.

LAKÁS JELLEMZŐI:

A kiadásra kínált ingatlan egy igen jó beosztású, praktikus, szép állapotú lakás. A lakásban található konyhabútor és a fürdőszoba két éve készült. A konyhagépek alig használtak és igen jól működnek: sütő, főzőlap (gáz), mikró, hűtő. A mosogatógépnek a helye, kiállása megtalálható. A fürdőben a többfunkciós, zenehallgatásra is alkalmas zuhany mellett dekoratív mosdó és bidé található, valamint elfér a mosógép. Több beépített szekrény is segíti az elrakodást.

A lakásba belépve az előszobába érünk, ahonnan a közlekedőt is igénybe véve a lakás valamennyi helyisége megközelíthető. Rögtön a bejárat mellett találjuk a WC-t, majd a gardrób és a fürdő következik, a másik oldalon a bejárattal szemben az amerikai konyhás nappali, a szoba és a félszoba kapott helyet. A nappaliból léphetünk ki az erkélyre, amelynek mérete kényelmesen használható. Egyik végében egy kis tároló is megtalálható.

A lakás jelen állapotában kiadó azzal, hogy az étkezőasztalhoz négy szék is tartozik.

LAKÁS MÉRETEI:

A lakás hivatalos alapterülete 72nm. A nappali az étkezővel és konyhával 31,5nm, a szoba 11,9nm, a félszoba 9,5nm nagyságú.

Belmagasság: 2,65 m.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:

A fűtést és a meleg vizet kombi, kondenzációs cirkókazán biztosítja, amely mindössze néhány éves, belső égésű. Az elhasznált víz mennyiségének mérésére külön vízóra került felszerelésre. A lakók biztonságát riasztó védi. A nappaliban légkondicionáló segít a kívánt hőmérséklet elérésében.

KÖLTSÉGEK:

A közös költség 19.600,- Ft, a többi fogyasztás költsége igény szerint alakul.

TÁROLÓ:

A lakáshoz tartozik egy saját, kb. 2nm nagyságú tároló.

PARKOLÁS:

Parkolni a ház közvetlen közelében ingyenesen, tágabb környezetében parkolódíj fizetése mellett lehetséges.

BÉRLET FELTÉTELEI:

Dohányzás az erkélyen megengedett. Kisállat tartása cica esetén megbeszélés kérdése. A minimális bérleti időtartam 1 év. A kaució összege 2 havi bérleti díj.

Bérleti díj: 180.000.- Ft


Lotus House azonosító: 549

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

Alaprajz.jpg