XII. KERÜLET, MOM PARKHOZ KÖZEL FELÚJÍTOTT, CSENDES, ZÖLDRE NÉZŐ, EMELETI GARZON

29.900.000Ft

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Buda egyik legvonzóbb kerületében, a XII. kerület központi részén, mégis csendes, egyirányú kis utcában található a MOM PARK bevásárlóközpont, számos irodaépület, sportközpont, Testnevelési Egyetem, Sportkórház, és Gesztenyés kert KÖZVETLEN KÖZELÉBEN.
Közlekedése kiváló, hiszen a háztól 4 perc sétára található tömegközlekedési csomópontban több busz és villamos (17-es; 61-es; 59-es) is megáll, melyekkel könnyen elérhető Észak- vagy Dél-Buda, és a metró vonalak egyaránt. Autóval könnyen elérhető a BAH csomópont felől, illetve Pestről az Erzsébet-híd, Lánchíd irányából. A társasháztól szintén pár perc sétára található Budapest egyik legismertebb és legexkluzívabb bevásárló központja, a MOM park, ahol a számos nagy márka mellett találunk mozit, gyógyszertárat, postát és egy hatalmas Interspar áruházat is. A környéken lakók számára szinte hajszálnyira van a SPORTMAX-Hegyvidék épülete, ahol uszoda, szauna, strand és fitneszterem is található, a kultúra szerelmeseinek pedig a közeli MOM Kulturális Központ kínál változatos programot.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős társasház közel 100 éve épült, földszint + 3 emeletes, kb. 80 lakásos, a lakások körfolyosóról nyílnak. A házban lift nem üzemel. Az épület utcai homlokzata felújított, szép állapotú, valamint a körfolyosók, lépcsőház bejárata, tető is felújításra került.

LAKÁS JELLEMZŐI:
MOM Parkhoz közel, roppant csendes, hangulatos, teljes körűen felújított garzont kínálunk, mely ideális lehet egyetemista fiataloknak, pároknak, de akár befektetésnek is, hiszen gyorsan kiadható!
Harmadik és egyben legfelső emeleti, jó elrendezésű, 33 nm-es ékszerdoboz, mely egy rendezett belső kertre néz. Belmagassága 3 méter, így a kisebb alapterülete ellenére rendkívül tágas, és emellett jól bútorozható. A magas emelet révén ablakából az eget is látni, így nincs az udvari lakásokra jellemző sötét, nyomasztó érzés.
Műszakilag jó állapotú, a fűtésrendszeren, villany és vízvezetékeken kívül az összes szanitert, hideg-meleg burkolatokat, ablakokat és a bejárati ajtót is cserélték. Fűtése kombi cirkós. A szoba laminált parkettával, az egyéb helyiségek járólappal burkoltak. A bejárati ajtó felett és a konyhán is található ablak, így az előszoba-konyha rész felől is kap természetes fényt. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtóra lett cserélve. Kis lakások esetében igen ritka tulajdonsága, hogy kádas fürdőszoba és toalett praktikusan külön nyílnak. További előnye, hogy nagyon kedvező költségek mellett fenntartható.
A lakás szeptember 1-től birtokba vehető.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 33 nm
– Szoba: 21,2 nm
– Előszoba-konyha-közlekedő: 9,3 nm
– Fürdőszoba: 1,9 nm
– Wc: 1 nm
Belmagasság: 3,05 méter

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás fűtését és meleg vizét kombi cirkó szolgáltatja. Vízóra nincs, annak díját a közös költséggel együtt fizetik.

KÖLTSÉGEK:
– Közös költsége kedvező, vízdíjjal együtt 12.500 Ft. Minden más fogyasztás egyedileg mérhető, és az alapján fizetendő.
– Gázszámla: maximum 12.000 Ft télen, 2.000 Ft nyáron
– Villanyszámla: 2.000 Ft

PARKOLÁS:
Az utcában parkolhatunk, mely ugyan fizető övezet, de kerületi lakosoknak parkolási matricával ingyenes.

Irányára: 29,9 MFt

Lotus House azonosító: 653

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

alaprajz.jpg