XII. KERÜLET KRISZTINAVÁROS RÉSZEN, NAGY POLGÁRI LAKÁS, JÓ ELRENDEZÉSSEL TÁGAS TEREKKEL AZONNAL KÖLTÖZHETŐ

59.900.000Ft

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a XII. kerületben, Krisztinavárosban találjuk. Az eladásra szánt lakás nagyon frekventált részen helyezkedik el. A tömegközlekedés a városnak e részén kiemelten jól megoldott. A közelben található XII. kerületi Önkormányzat, MOM kulturális központ, Gesztenyés kert, rengeteg lehetőség nyílik kikapcsolódásra. A közelben található még a Testnevelési Egyetem sportpályája is ahol kellemesen érezhetjük magunkat még sportolás közben is, de karnyújtásnyira található a Budai Várnegyed vagy éppen a Halászbástya.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az ingatlan 1940 es években épült Nagy Polgári lakás földszint plusz 4 emeletből áll. Az eladásra kínált lakás a 3. emeleten találjuk. Az épületben lift van a segítségünkre a feljutáshoz. Az lakóközösség igen nagy de ennek ellenére nagyon összetartó nyugodt és befogadó.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakást egy függő folyóson át tudjuk elérni. A biztonsági ajtón belépve egy igen tágas és világos étkezővel ellátott konyhában találjuk magunkat. A konyha teljesen felszerelt és gépesített. Az ajtón belépve balra találunk egy Wc-t jobbra pedig egy kisszobát ami egy hosszúkás de igen élhető. Az étkezőből tudunk eljutni a fürdőszobába aminek két bejárata is van, továbbá innen tudjuk elérni a nappalit is. A fürdőszobában zuhanyzó került kialakításra és egy épített fallal van elválasztva a cirkó kazán ami alatt még a mosógép található. A fürdőszoba másik bejárata egy nagy ablakkal rendelkező hálószobába vezet. A lakásban a konyha és a vizes helyiségek jó állapotú hideg burkolattal vannak ellátva, a szobákban nagyon szép szalagparketta került ami szintén jó állapotú. A nyílászáró csak a konyhában lett cserélve az összes többi helyen felújításra kerültek az ablakok. Az utca fronti ablakok redőnnyel vannak ellátva. A nagy belmagasságnak és a jó elrendezésnek köszönhetően igen tágas és élhető lakást kapunk.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 84 nm
– Nappali: 29 nm
– Fürdő: 5,6 nm
– Konyha: 6,5 nm
– WC: 1 nm
– Szoba: 7,8 nm
– Szoba: 19,6 nm
– Étkező: 14 nm
– Gardrób: 1,9 nm

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést gáz cirkó biztosítja. Riasztó is kiépítésre került.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 17400Ft, ami magába foglalja a lépcsőház takarítást, szemét díj, és lift karbantartást.
Fűtés általány 8000Ft
Víz díj használattól függő de kb. 10000Ft
Villany 6500Ft

PARKOLÁS:
Az utcán, közterületen fizetős övezetben tudunk parkolni.

Ár: 59,9 MFt

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

Új terv.jpg