XII. KERÜLET. KRISZTINAVÁROS. ELADÓ EGY LUXUS LAKÁS, BELSŐ KÉT SZINTES. 67 NM-ES, 2 SZOBÁS. GALÉRIA. LIFTES HÁZ.

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Buda kiváló közlekedésű, városi régiójában, Krisztinaváros határán, a Déli pályaudvar közelében található. Erre közlekedik a 17-es, 59-es, 61-es villamos, valamint a 21-es, 39-es busz, de itt van az M2 végállomása is, így akár a Széll Kálmán tér, akár a pesti Belváros könnyen elérhető. Az éjszakai 990-es járattal közvetlenül hazatérhetünk akár a pesti Belvárosból is. A környék ugyanakkor gépkocsival is gyorsan és sokfelől megközelíthető. A közelben élelmiszer boltok, gyógyszertár, sokféle szolgáltatás, bankok, háziorvosi rendelő, óvoda és iskola van, de nem kell sokat utaznunk, hogy elérjük akár a MOM Park, akár a Mammut Bevásárlóközpontot vagy a piacot. A közeli Vérmező, Városmajor vagy Gesztenyés-kert kiváló kikapcsolódási lehetőséget jelent a környéken élők számára, de karnyújtásnyira található a Budai Várnegyed vagy éppen a Halászbástya.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az 5 szintes, jó állapotú, téglaépítésű sátortetős társasház 1900 és 1910 között épült. A házban 25 lakás található. Az épületben lift üzemel, melyet nem régen felújítottak. A 4. emeleti folyosót az idén felújítják, leburkolják, kifestik, lefestik a korlátot is. Következő évben a 3. emeleti folyosó következik és így tovább.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 67 nm-es, galériás, (belső kétszintes), 2 szobás lakás LUXUS minőségben felújított a társasház 4. (legfelső) emeletén található, melyet lifttel is megközelíthetünk. A lakás délkeleti fekvésüknek köszönhetően világos, napos. A függőfolyosóról belépve, egy előtérbe érkezünk, ahol találjuk a bejárati ajtót. Ez a lakás OKOSOTTHON is, magas minőségben, LUXUS kivitelben került kialakításra.
Az ingatlanban kialakított fénytechnika, klímarendszer, hangulatfények, áramtalanítási lehetőség és a riasztórendszer is, akár távolról is vezérelhető. Ezáltal teljes kényelmet biztosítva pl: egy hosszabb nyaralást követően, behűthetjük a lakást, mire hazaérve kellemes hőmérséklet fogad bennünket.
Tetőtér, belső két szintjén található:
Amerikai konyhás nappali étkezővel, gardróbszoba (vagy tároló.), zuhanyzós fürdőszoba WC-vel és a 20 nm-es vasszerkezetes galéria, mely a hálószobát rejti. Különleges, exkluzív hatást nyújt az itt működő fürdőkáddal és tetőablakkal. (A nappali méretéből, akár még egy szoba kialakítható.)
Ezen lakás mellett eladó egy szintén ebben a LUXUS minőségben felújított másik, 74 nm-es lakás is (75,72 a terasz felével számolva) + 1,28 előtér, erkéllyel. Így 2 generációnak is tökéletes.
Ára: 85,9 MFt
A 2 lakás együtt 159,8 MFt.

Az értékesítést követően a tulajdonos rendelkezésre bocsájtja a kivitelezők elérhetőségeit, terveket, garancialeveleket, konyhai gépek leírását stb… A képeken látható bútorok maradhatnak, ezek továbbá, megbeszélés tárgyát képezik.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 67 nm + 20 nm galéria

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Ebben a lakásban (gáz nincs) infrafűtés működik a padlóban. A fürdőszobában a mennyezetben is. Klíma, szúnyogháló és elektromos redőnyök vannak.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség: 25.000 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, a takarítást, a szemétdíjat, a ház közös villanyfogyasztást, a lift üzemeltetési díját, a közös képviselet díját és a biztosítást.
Ebben az összegben a 15.000 Ft-os felújítási alap is benne van!!
Az infra fűtés költsége külön fizetendő.

TÁROLÓ:
Lakáson belül található, mely gardróbszobának vagy tárolónak is használható.

PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra. A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak. A közeli Maros utcában őrzött parkoló is a rendelkezésre áll.

Irányár: 78,9 MFt

Lotus azonosító: 723


Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

alaprajz