XII. KERÜLET. KRISZTINAVÁROS. ELADÓ EGY 77 NM-ES, 3 SZOBÁS, ERKÉLYES, LUXUS LAKÁS. LIFTES HÁZBAN. JÓ KÖZLEKEDÉS.

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Buda kiváló közlekedésű, városi régiójában, Krisztinaváros határán, a Déli pályaudvar közelében található. Erre közlekedik a 17-es, 59-es, 61-es villamos, valamint a 21-es, 39-es busz, de itt van az M2 végállomása is, így akár a Széll Kálmán tér, akár a pesti Belváros könnyen elérhető. Az éjszakai 990-es járattal közvetlenül hazatérhetünk akár a pesti Belvárosból is. A környék ugyanakkor gépkocsival is gyorsan és sokfelől megközelíthető. A közelben élelmiszer boltok, gyógyszertár, sokféle szolgáltatás, bankok, háziorvosi rendelő, óvoda és iskola van, de nem kell sokat utaznunk, hogy elérjük akár a MOM Park, akár a Mammut Bevásárlóközpontot vagy a piacot. A közeli Vérmező, Városmajor vagy Gesztenyés-kert kiváló kikapcsolódási lehetőséget jelent a környéken élők számára, de karnyújtásnyira található a Budai Várnegyed vagy éppen a Halászbástya.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az 5 szintes, jó állapotú, téglaépítésű sátortetős társasház 1900 és 1910 között épült. A házban 25 lakás található. Az épületben lift üzemel, melyet nem régen felújítottak. A 4. emeleti folyosót az idén felújítják, leburkolják, kifestik, lefestik a korlátot is. Következő évben a 3. emeleti folyosó következik és így tovább.

LAKÁS JELLEMZŐI:

BUDAI VÁRRA ÖRÖKPANORÁMÁS LUXUS LAKÁS!!!!

Az eladásra kínált ingatlan, panorámás, erkélyes, 3 szobás, 74 nm-es, LUXUS minőségben felújított, a társasház 4. (legfelső) emeletén található, melyet lifttel is megközelíthetünk. A lakás délkeleti fekvésének köszönhetően világos, napos. A függőfolyosóról belépve, egy előtérbe érkezünk.

Ez a lakás, OKOSOTTHON is, hiszen magas minőségben, LUXUS kivitelben került kialakításra.
Az ingatlanban kialakított fénytechnika, klímarendszer, hangulatfények, áramtalanítási lehetőség és a riasztórendszer is, akár távolról is vezérelhető. Ezáltal teljes kényelmet biztosítva pl: egy hosszabb nyaralást követően, behűthetjük a lakást, mire hazaérve kellemes hőmérséklet fogad bennünket.
A lakásban található:
Amerikai konyhás nappali, közlekedő, hálószoba, kisszoba, kádas, zuhanyzós fürdőszoba WC-vel , vendég WC . Erkély.

Ezen lakás mellett eladó egy szintén ebben a LUXUS minőségben felújított másik, 65,72 nm-es,(+1,28 nm-es előtér) és 20 nm-es galériával rendelkező lakás is. Így 2 generációnak is tökéletes.
Ára: 78,9
A 2 lakás együtt 159,8 MFt.

Az értékesítést követően a tulajdonos rendelkezésre bocsájtja a kivitelezők elérhetőségeit, terveket, garancialeveleket, konyhai gépek leírását stb… A képeken látható bútorok maradhatnak, ezek továbbá, megbeszélés tárgyát képezik.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 75,72 nm (benne a terasz fele)+ 1,28 nm előtér és 4 nm erkély
Így 53,5 %-ék tulajdoni hányad vásárolható meg.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja. Klíma, szúnyogháló és elektromos redőnyök vannak.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség: 25.000 Ft, amely magába foglalja a lakás fűtését, korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, a takarítást, a szemétdíjat, a ház közös villanyfogyasztást, a lift üzemeltetési díját, a közös képviselet díját és a biztosítást.
Ebben az összegben a 15.000 Ft-os felújítási alap is benne van!!

PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra. A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak. A közeli Maros utcában őrzött parkoló is a rendelkezésre áll.

Irányár: 85,9 MFt

Lotus azonosító: 722


Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

alaprajz