36-70-369-0059
1118 Budapest, Gombócz Zoltán utca 9/b
info@lotushouse.hu

XI. KERÜLET, NÁDORLIGET UTCÁBAN EMELETI, NAGY TERASZOS, TÁGAS, 2 SZOBÁS LAKÁS BEFEKTETÉSNEK IS!

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XI. kerületének egyik méltán közkedvelt részén, a Nádorliget utcában található az ingatlan, közel az Egyetemekhez. A lakópark már kiépült, jól ellátott, CBA, gyógyszertár, fitneszterem, cukrászda, a közeli Újbuda városközpontban pedig Allee bevásárlóközpont, piac, posta, orvosi rendelő és egyéb üzletek is megtalálhatóak. A környék csendes, rendezett, sok zöld felülettel tarkítva. Megközelíthetősége kiváló, a pár perc sétára található Fehérvári úton vagy Szerémi úton közlekedő villamosokkal gyorsan a belvárosba juthatunk, de egy megállóra található a 4-es metró megállója is. Autóval a közeli Rákóczi híd, vagy Egér út lehet segítségünkre az autópályák elérésében. A közeli Kopaszi-gát kiváló kikapcsolódási lehetőséget teremt.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az újszerű, földszint + hétemeletes társasház 2007-ban került átadásra. A ház kívül-belül jó állapotú, a lépcsőházban 2 lift is üzemel. A ház átriumos belső udvara szép növényekkel beültetett, igazán hangulatos. A ház takarítását, karbantartását a közös költségből fizetik. Az épület földszintjén üzlethelyiségek, alatta teremgarázs található. A háznak nagyméretű, elkerített belső kertje van. A lakóközösség fiatalos, nyugodt életmódú.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az 48 nm-es lakás, közel 12nm-es hatalmas teraszával az épület 1. emeletén található, bejárata a kellemes hangulatú átriumos belső udvarból nyílik.
Az ingatlan kitűnő elrendezésű, helységei tágasak, könnyen berendezhetőek, külön és egymásba is nyílnak. A nagyméretű teraszra mindkét szobából kiléphetünk. A nappali-konyha-étkező egy légtérben helyezkedik el, közel 30 nm-en. A hálószobában akár egy körbejárható franciaágy, gardróbszekrény is elhelyezhető. A zuhanyzós fürdőszoba nemcsak az előszobából, a hálószobából is megközelíthető. Itt található a mosógép kiállása is.
Az ingatlan jó állapotú, északkeleti fekvésű, a nagy ablakfelületeknek köszönhetően világos. A rezsi hihetetlenül alacsony, téli hónapokban, közös költséggel együtt 25-30ezer forint között alakul. Légkondicionáló berendezés, redőnyök és szúnyoghálók is felszerelésre kerültek.
Az ingatlannak egy tulajdonosa van, tehermentes, 2 hét alatt birtokba vehető, tisztasági festéssel költözhető.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 53 nm
Lakás: 47,5 nm Terasz: 11,4 nm
– szoba: 22,6 nm
– szoba: 12,9 nm
– konyha-előszoba: 5,7 nm
– fürdő, wc: 4,4 nm
– terasz: 11,4 nm
Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg víz ellátást házközponti gázkazán biztosítja, melyhez egyéni mérőórák felszerelésre kerültek, így minden fogyasztás alapján fizetendő. A rezsi nagyon kedvező, a ház jó szigetelésének köszönhetően. A fűtésről radiátorok gondoskodnak. A hűtést légkondicionáló biztosítja.

KÖLTSÉGEK:
A lakás rezsije roppant kedvező, télen mindennel együtt nem haladja meg a 17.000 Ft-ot.
– közös költség: 9.650 Ft, amely magába foglal minden házzal kapcsolatos összes üzemeltetési költséget.
– hideg-melegvíz, fűtés: téli hónapokban összesen 12.000 Ft körül alakul. Ezen felül csak villanyszámlát kell fizetni

PARKOLÁS:
Parkolni a ház előtt, ingyenesen lehetséges. Igény esetén teremgarázs hely vásárolható, bérelhető.

Ára: 49,9 MFt

Lotus House azonosító: 1279

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

alaprajz.jpg