XI. KERÜLETBEN SASADI, IGÉNYESEN FELÚJÍTOTT, ÖT SZOBÁS, KERTKAPCSOLATOS LAKÁS

154.000.000Ft

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerületben Sasadon, Gazdagrét közelében helyezkedik el. Tömegközlekedéssel, a 8E, a 108E, és a 139-es buszokkal közelíthető meg, a járatokra a háztól 200 méterre lévő buszmegállóban szállhatunk fel. Pár perc sétával az 53-as busz is elérhető, ami Újbuda központ és az M4-es metró Kelenföldi végállomása, között közlekedik. A gazdagréti lakótelep közelsége és infrastruktúrája biztosít a számunkra számos oktatási intézményt, és több bevásárlási lehetőséget is. Az Eleven Center üzletei, Spar, Aldi, stb. autóval vagy busszal percek alatt elérhető.
A zöld környezetben kellemes sétákat tehetünk, kerékpározhatunk. A futópálya és a játszóterek 10 perces sétatávolságon belül helyezkednek el. Autóval 3 perc alatt az M1-M7 autópályán vagyunk, a budaörsi bevásárlóközpont az ingatlantól 10 perc autózásnyira van.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A fszt.+2 emeletes téglaépület, mindössze 4 lakással épült 2002-ben. A lakások a zárt, világos lépcsőházból nyílnak, lift nincs. Az épület alatt összesen 6 teremgarázs hely és 4 tároló található. A közös használatú intim kert szépen karbantartott, kertészek gondozzák. A házhoz automata garázs és a kertkapu tartozik, az ingatlan kaputelefonnal illetve biztonsági kamerákkal felszerelt. A társasház az épület karbantartási kiadásaira rendszeres megtakarítást tesz félre. A lakóközösség kedves, barátságos, együttműködő.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 135 nm-es földszinti kertkapcsolatos 5 szobás lakás, 3 éve teljes körű felújításon és világítás korszerűsítésen esett át. A bejárati ajtón belépve, az előszobába érkezünk, ahonnan a lakás többi helyisége nyílik. A rendkívül tágas nappali+konyha+étkező mellett további 4 hálószoba, 2 fürdőszoba és egy gardrób helység is szolgálja a kényelmünket. A gardrób és a zuhanyzós fürdőszoba a szülői hálószobából nyílik. 3 különálló gyerek, illetve dolgozó szoba a lakás többi részétől egy közlekedő ajtóval jól elszeparálható. A szobákban keményfa parketta, a vizes helyiségekben és a közlekedőben járólap burkolat található. Minden nyílászáró elektromos redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelt. A lakáshoz külső, belső kamera rendszer és riasztórendszer tartozik. A radiátoros fűtésre, padlófűtés is rásegít.
A közös használatú kerten túl a lakáshoz kizárólagos használatú kertrész is tartozik, mely a 37 négyzetméteres egybefüggő saját teraszhoz közvetlenül kapcsolódik. Mindez kiváló lehetőséget nyújt kerti sütögetésekre, családi – baráti összejövetelekre, gyerekjátékokra. A földszinti teraszra mind a szülői hálóból, mind a nappaliból kijuthatunk. A lakás egyedi és tágas térkialakítással bír, a sok ablak és teraszajtó miatt rendkívül világos.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 135 nm + 37 nm terasz

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás fűtését és meleg vizét kombi cirkó kazán szolgáltatja. A fűtés a felszerelt egyedi mérők szerint, fogyasztás alapján kerül elszámolásra. Vízóra van a lakásban felszerelve.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 25.000 Ft, amely magába foglalja a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, az alap szintű kertgondozást, a közös képviselet díját és a biztosítást.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 5,5 nm-es saját tároló.

PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik egy két állásos parkolóhely.

Irányár: 154 MFt

Azonosító: 24361


Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

alaprajz víz.jpg