XI. KERÜLETBEN, MADÁRHEGYEN PANORÁMÁS LUXUS PENTHOUSE

115.000.000Ft

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XI. kerületének dinamikusan fejlődő részén, Madárhegyen, exkluzív társas házas, családi házas környezetben helyezkedik el. Tömegközlekedés szempontjából ideális, hiszen sétatávolságra található több busz megállója is, mellyel a közeli 4-es metró végállomásához vagy a Széll Kálmán térre is eljuthatunk. Személy-gépjárművel megközelíthető a Budaörsi út felől, valamint gyorsan elérhető a közeli M1/M7 autópálya. A közelben több bolt közül is válogathatunk: Penny Market, SPAR és ALDI is van elérhető közelségben és az Eleven Center postával, gyógyszertárral és egyéb bevásárlási lehetőséggel, sportolási egységgel.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az épület magas színvonalon, a mai kor igényeinek megfelelően, korszerű technológiákkal, igényes kivitelezésben, modern stílusban épült. A földszint + 2 emeletes házban csupán 4 lakás kerül kialakításra. A házat gondozott kert veszi körül.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A házban a legfelső szinten, egy panorámás PENTHOUSE lakást kínálunk eladásra. 75nm lakóterületű 80nm-es terasszal rendelkező, teljes legfelső szintet elfoglaló lakás déli fekvésű, így reggeltől estig napsütötte a terasz. A nappaliból több mint 10 méternyi üvegfelületen csodálhatjuk a panorámát. A terasz fehér spanyol mészkővel van burkolva, kialakítottak rajta egy zuhanyzót, és lehet rá telepíteni jacuzzit is. A nappali + étkező + konyha, valamint a közlekedő első osztályú tölgyfa svédpadlóval van burkolva, a fürdők olasz, illetve portugál mészkővel, a hálók prémium antiallergén padlószőnyeggel fedettek. A beépített bútorokra örök garanciát vállal a BB möbel. A lakás teljes gépészete prémium AEG. Minden ablakon távirányítós, motoros redőnyök vannak. A lakás még befejezésre vár, de bármikor költözhető, 99%-ig készen van, és előkészítették a riasztó rendszer helyét, az 5.1-es házimozi rendszert, valamint a klímákat.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 75 nm + 80 nm terasz
Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést kondenzációs gázcirkó kazán biztosítja.

PARKOLÁS, TÁROLÓ:
Az ingatlanhoz vásárolható garázs, és tároló helyiség (10nm) melyeknek ára: 6 MFt

Irányár: 121 MFt, garázzsal és a tárolóval

Azonosító: 21806

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

alaprajz vízj.jpg