XI. KERÜLET, TÖLGYES LAKÓPARKBAN ÚJSZERŰ, NAGY TERASZOS, NAPFÉNYES, PARKRA NÉZŐ LAKÁS

73.900.000Ft

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerületben, Kelenföld külső, kertvárosi részén, családi házas övezetben helyezkedik el. A környezet kifejezetten kellemes, csendes, tiszta levegőjű. Megközelítése mind tömegközlekedési eszközökkel (7-es, 114-es, 213-as, 214-es busz, 8 percre az M4-es metró), mind személygépkocsival kedvező. A belváros, valamint az M1/M7-es autópálya is gyorsan elérhető. Kikapcsolódásra, sportolásra kiválóan alkalmas a közeli Nyéki Imre Uszoda, valamint a Bikás park. Iskola, óvoda, Aldi, Cba, rendelő, étterem a közelben.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az épület a Tölgyes lakópark része, melyet 2006-ban adtak át. Modern stílusban, igényes, korszerű anyagokkal kivitelezték, így az épület a mai napig tökéletes állapotú. A lakópark 6 épületből áll, melyek 5 emeletesek. A parkhoz tartozó terület kerítéssel határolt. Az épületek által körbevett tér parkosított, így a lakópark 50%-a zöld terület. A kert hangulatát még kellemesebbé teszi a gyerekek szórakozását biztosító játszótér, és pihenőpadok. A biztonságról 24 órás portaszolgálat gondoskodik.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 82 nm-es ingatlan a liftes épület első emeletén található. A lakás kifejezetten újszerű, megkímélt állapotú, nagyon igényes, hangulatos, és mindemellett verőfényes, hiszen fő égtája nyugat. A tökéletes elrendezésű otthon ideálisan egy tágas amerikai-konyhás nappalival és két külön nyíló hálószobával rendelkezik, amelyek mindegyikéből kiléphetünk a 12nm-es teraszra vagy 3nm-es erkélyre. A lakás hasznos alapterülete 75nm, plusz a terasz és az erkély. Ablakai kizárólag egy csendes, belső parkra néznek, így a városhoz közel élvezhetjük a zöld környezetet. Az ingatlan dupla komfortos, az ablakos fürdőszobában, és külön is nyílik egy-egy wc. Építésekor korszerű, igényes anyagok kerültek a lakásba, valamint az étkező melletti falat ízléses terméskővel díszítették. A vételár részét képezi a beépített, gépesített konyhabútor, a beépített előszobai gardrobe szekrény, valamint a fürdőszobabútor is. További felszereltségek: alumínium redőnyök, szúnyogháló, légkondicionáló. A lakás fiatal párok vagy 1-2 gyermekes családok remek otthona lehet.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 82 nm
Lakás: 75 nm + Teraszok: 11,6 és 3,1 nm
– Nappali: 30 nm
– Szoba: 11 nm
– Szoba: 10,5 nm
– Konyha: 8 nm
– Fürdő-wc: 4 nm
– Wc: 1,5 nm
– Közlekedő: 3 nm
– Előszoba: 6,5 nm
– Terasz: 11,6 nm
– Terasz: 3,1 nm
Belmagasság: 2,7 m

KÖLTSÉGEK:
– Közös költség: 16.000 Ft, amely magában foglalja a házzal kapcsolatos üzemeltetési költségeket.
– Fűtés díja 10.000-15.000 Ft/hó a téli hónapokban.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás fűtés és melegvíz ellátását házközponti gázkazán biztosítja. A lakásonkénti fűtés költség elosztását hőmennyiségmérő segíti. A vízfogyasztás mérésére szolgáló egyéni vízórák szintén felszerelésre kerültek.

PARKOLÁS:
Teremgarázshely opcionálisan vásárolható + 4 MFt-ért, vagy bérelhető.

Ára: 73,9 MFt

Lotus House azonosító: 28305

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

alaprajz.jpg