36-70-369-0059
1118 Budapest, Gombócz Zoltán utca 9/b
info@lotushouse.hu

XI. KERÜLET, SASHEGY LÁBÁNÁL 2 ÉVE ÉPÜLT TERASZOS, NAPOS, EMELETI LAKÁSOK ELADÓK GARÁZZSAL, TÁROLÓVAL

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
XI. kerület egyik legszebb kertvárosi részén, de mégis néhány percre a belvárostól, a Sashegy déli oldalán található. Környezete igazi zöldövezeti, hatalmas ősfákkal körülvett, madárcsicsergős, idillikus.
Infrastrukturálisan jól ellátott, a közeli MOM parkban és Hegyvidék bevásárlóközpontban számos üzlet és szolgáltatás elérhető, úgy, mint mozi, gyógyszertár, posta és egy hatalmas INTERSPAR áruház is. A környéken lakók számára szinte hajszálnyira van a SPORTMAX-Hegyvidék épülete, ahol uszoda, szauna, strand és fitneszterem is található, a kultúra szerelmeseinek pedig a közeli MOM Kulturális Központ kínál változatos programot.
Közlekedése kiváló, hiszen a háztól pár perc sétára található tömegközlekedési csomópontban több busz (8E, 110, 112) és villamos (17-es; 61-es) is megáll, melyekkel könnyen elérhető Észak- vagy Dél-Buda, és a metró vonalak egyaránt. Autóval könnyen elérhető a BAH csomópont felől, illetve Pestről az Erzsébet-híd, Lánchíd irányából.
Kellemes sétákat tehetünk a jó levegőn, akár egyenesen a Sashegyi természetvédelmi területre, vagy a közeli Gesztenyés kertbe.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A társasház tervezésénél egy modern, korszerű, a mai kor igényeinek és stílusának megfelelő, de a környék épületeihez is igazodó társasház megépítése volt a cél. A bauhaus hangulatú társasház 2020-ban került átadásra, és a mai napig nagyon szép, igényes, újszerű állapotú.
A vasbeton szerkezettel épült, garázsszint + földszint + 3 szintes, akadálymentes épületben összesen 5 lakás került kialakításra. A földszinten 2, az 1. és 2. emelten 1-1, míg a legfelső 3. emeleten egy penthouse lakás.
A ház lépcsőháza a jelenleg divatos, házon belül elhelyezkedő lépcsőház helyett a főépület síkjából kiugróan került kialakításra, ahol lift is közlekedik, melyen keresztül a 9 állásos teremgarázs és a tárolók is megközelíthetőek.
Az épület DRYVIT rendszerű hőszigeteléssel és 3 rétegű üvegezésű, fokozott hőszigetelésű műanyag nyílászárókkal épült. Az épületet szépen karbantartott kert veszi körbe.

LAKÁSOK JELLEMZŐI:
Az újszerű, igényes lakás az épület második emeletén helyezkedik el, ahová korábban 3 külön álló ingatlan terveztek. A jelenlegi tulajdonos a 3 lakást megvásárolta, és a bejárati ajtókat meghagyva a lakásokat összenyitotta, melyek közül két összenyitott lakás kerül eladásra, egy középső és egy szélső. (Jelenleg is 3 albetéten szerepel a 3 lakás.) Most még adott a lehetőség, hogy a leendő lakó eldöntse, számára az épület mely oldalán elhelyezkedő ingatlanok a szimpatikusabbak. Amennyiben valaki igény tart rá, a 3 lakás akár egyben is megvásárolható. A „dupla” lakások a meghagyott bejárati ajtóknak köszönhetően külön-külön is használhatóak, így kiválóan alkalmas lehet lakás és iroda céljára, vagy szülők és nagyobb korú gyermek elszeparálódására. Csupán egy ajtónyílást szükséges befalazni, a második konyha kiállásai is előkészítésre kerültek.
Az egyik ingatlan 101 nm (erkélyek felével), nettó 94nm-es, amerikai-konyhás nappali + 3 hálószobás, 2 erkéllyel (8 és 5,4nm) 2 fürdőszobával (egy zuhanyzós és egy kádas), és 2 külön wc-vel.
A másik ingatlan 105 nm (erkélyek felével) nettó 99nm-es, amerikai-konyhás nappali + 3 hálószobás, 2 erkéllyel (8 és 5,4nm) 2 fürdőszobával (egy zuhanyzós és egy kádas), és 2 külön wc-vel.
Mindkét ingatlan esetében a teraszok tolóajtón keresztül közelíthetők meg, jól használhatóak, szép zöldre, átmenő forgalomtól mentes utcára látni. A közeli Budaörsi út morajlása ugyan odahallatszik, de csukott ablaknál ebből semmi sem érzékelhető.
A lakások rendkívül jó elrendezésűek, továbbá fényárban úsznak, hiszen hatalmas ablakfelületek találhatók, és több égtáj felé is nyitottak. Az ablakokon szúnyogháló, valamint elektromos redőny előkészítése megtörtént. A szobák klimatizáltak, a riasztó előkészítése megtörtént. A konyhában szép beépített, gépesített bútor található, valamint beépített gardrób szekrények több helyen is kialakításra kerültek.
Minden generáció számára tökéletes választás lehet, és befektetésnek sem utolsó lehetőség, hiszen magas áron, pillanatok alatt bérbe adható.
Az ingatlanok tehermentesek, 3 hónap múlva költözhetők.

LAKÁS MÉRETEI:
A pontos nm-ek, és a tájolás az alaprajzról leolvashatóak.
A lakás belmagassága 2,85 méter, mely roppant tágassá teszi.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás fűtését és melegvíz ellátását Viessmann kondenzációs zárt égésű központi kazán biztosítja, lakásonként egyedi mérőkkel, a szobákban radiátoros, a fürdőszobákban padló fűtéssel. Vízórák szintén felszerelésre kerültek.

PARKOLÁS, TÁROLÓ:
A lakásokhoz teremgarázshely, illetve tároló vásárolható.
A teremgarázs az elektromos fűtéssel ellátott lehajtón közelíthető meg. Ezen a szinten kerültek kialakításra a tárolók is.
Teremgarázshely 5 MFt/db (igény esetén 2 db beálló)
Tároló: 2 MFt /db, mely 3nm-es, 2 db is megvásárolható.

Ára: 138 MFt (101 nm) és 143 MFt (105nm) + teremgarázs, tároló

Lotus House azonosító: 1424

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

alaprajz_6-7.jpg

alaprajz_5-6.jpg