XI. KERÜLET, SASAD RESORT SUN LAKÓPARKBAN IGÉNYES, NAGY TERASZOS, NAPOS LAKÁS KERESI ELSŐ LAKÓJÁT

42.000.000Ft

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XI. kerületének határán, csodaszép, csendes környezetben, Madárhegy mellett helyezkedik el az ingatlan. A szomszédos Budaörs és Gazdagrét jól ellátott, bevásárlási lehetőségek, iskolák, óvodák, posta, gyógyszertár, és még sok más elérhető 10 percen belül. Jó tömegközlekedéssel rendelkezik, hiszen több buszjárattal könnyen elérhető a megújult Széll Kálmán tér, vagy a 4-es metró Kelenföldi végállomása. Autóval a Budaörsi úton, Egér úton kívül akár az M1, M7, M0 autópályák is segítségünkre lehetnek.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A lakás az újonnan épült, 2020-as átadású Sasad Resort Sun lakóparkban található. A téglaépítésű, lapos tetős, modern, liftes társasházban a lakások átadása folyamatos. A ház környezete szépen parkosított, öntözőrendszerrel ellátott, így varázsolva természetes környezetet az otthonok köré. Az épület földszint + 4 emeletes, a lépcsőház igényesen kialakított. A házban kiépített videó kamerás kaputelefon rendszer található.

LAKÁS JELLEMZŐI:
IGÉNYES kialakítású, NAGY TERASZOS, kitűnő elosztású, délelőtt NAPOS, nappali + egy hálószobás, nagy fürdőszobás, első emeleti lakás keresi első lakóját. A lakás ablakai a szépen parkosított belső kertre néznek, a másik épület viszonylag távolabb helyezkedik el. A nagy ablakfelületeknek köszönhetően a lakás egész nap fényárban úszik. A konyhai kiállások előkészítése megtörtént. A konyhával szemközti falon egy hatalmas gardróbszekrény alakítható ki. A hálószoba egy pengefallal különül el a nappali életterétől, és annak két oldalán közelíthető meg majd a franciaágy. A hálószobából léphetünk be a tágas, kádas fürdőszobába. Mindenhol igényes burkolatokat és szanitereket találunk. A lakást csak fel kell öltöztetni, gyönyörű kis otthont lehet varázsolni belőle.
Az ingatlant kifejezetten ajánlom fiataloknak, akár egy párnak is ideális. A kifizetést követően azonnal költözhető, tehermentes!

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 42 nm
Lakás: 38 nm Terasz: 8,3 nm
– Nappali: 17 nm
– Félszoba:8,2 nm
– Fürdő, wc: 5,6 nm
– Előszoba, konyha: 7,5 nm
– Terasz: 8,3 nm
Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és meleg vizet a házközponti kazánja szolgáltatja, melyhez egyedi mérésre alkalmas órák is felszerelésre kerültek. Minden fogyasztás egyedileg mérhető.

KÖLTSÉGEK:
– Közös költség: kb. 16.000 Ft lesz, mely tartalmazza a házzal kapcsolatos üzemletetési költségeket, úgy, mint kertgondozás, lépcsőház takarítás, szemétszállítás, felújítási alap, stb…
– Fűtés: új lakás lévén még nincs róla információnk

TÁROLÓ:
A lakáshoz nem tartozik tároló.

PARKOLÁS:
Utcán, közterületen, ingyenesen parkolhatunk.

Ára: 42 MFt

Lotus House azonosító: 537

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

alaprajz.jpg