XI. KERÜLET, MÓRICZ ZSIGMOND KÖRTÉRNÉL, CSENDES, ERKÉLYES, EMELETI, ZÖLDRE NÉZŐ LAKÁS ELADÓ

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XI. kerületének központi, igen frekventált részén, Újbuda szívében, a Móricz Zsigmond körtér közvetlen közelében található. Tömegközlekedése kiváló, hiszen pár lépésre található a 4-es metró megállója, illetve rengeteg féle villamos és busz közlekedik, melyekkel gyorsan eljuthatunk a város bármely pontjára. A környéken kiváló az infrastruktúra, Allee bevásárlóközpont, iskolák, piac, posta, gyógyszertár, rendelőintézet, bankok, kávézók, éttermek, boltok, sportolási lehetőség, egyszóval minden gyalogosan elérhető. A közeli Feneketlen tó és a Gellérthegy kiváló kikapcsolódási lehetőséget teremt.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős, polgári társasház az 1930-as években épült, földszint + 5 emelet + tetőtér beépítéses, 25 lakásos. A lakások lifttel, zárt, világos lépcsőházból közelíthetőek meg. Az épület kívül-belül jó állapotú, a közelmúltban történt meg a lift korszerűsítése, illetve a tervek között szerepel a tető cseréje. Az épület mögött egy közös használatú kert található. Az épület alatti felújított pincében tárolókat alakítottak ki.

LAKÁS JELLEMZŐI:
RITKASÁG! ERKÉLYES POLGÁRI LAKÁS!
A 103nm-es, 2 és félszoba + hallos, nagy étkezőkonyhás, erkélyes, polgári lakás az épület 5. emeletén található. A szintre természetesen lifttel jutunk fel, a lakás bejárata a zárt lépcsőházból nyílik, felette még van egy lakószint. Az ingatlan ugyan felújításra szorul, de belépve és végig járva mégis nagyon kellemes hangulatú. Szinte látja maga előtt az ember a benne rejlő, kiaknázatlan lehetőségeket, melyekkel akár egy igazán fiatalos otthonná, de akár irodává is alakítható. Ablakai két oldalra is néznek, a csendes, egyirányú utcára, valamint a még csendesebb, házak által közrezárt, hatalmas, ősfás belső kertre, mely kivételes nyugalmat áraszt a város lüktető szívében. Magas emelet lévén fényből sincs hiány, az ingatlan rendkívül napos, világos, északkelet-délnyugati tájolású, és az utcafronti oldalon rengeteg visszaverődő fényt is kap. A lakás 3,6 méteres belmagasságánál fogva roppant tágas, jó elrendezésű, körbe járható. A szobák eredeti parkettával, az egyéb helyiségek cementlappal burkoltak, a nyílászárók mindenhol az eredetiek.
Átalakítási lehetőségként érdekesség, hogy a konyha szobává alakítható, vagy a félszoba és a konyha egybenyitható, így nyerve egy plusz hálószobát, vagy egy nagyméretű hálószobát. Ebben az esetben a konyha a hallban is kialakítható.
Az ingatlan tehermentes, kb. 90 nap múlva birtokba vehető.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 103 nm
Belmagasság: 3,6 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet egyedileg mérhető távfűtés biztosítja, melynek hőközpontja a házban található. A lakás vízórával felszerelt.

KÖLTSÉGEK:
– Közös költség: 21.000 Ft havonta, mely magában foglalja a felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást és a kert gondozását.
– Fűtés: nyáron 12ezer Ft, télen 40ezer Ft, de minden évente túlfizetés keletkezik, kb. 30ezer forinttal

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy saját, zárható, száraz 2 nm-es tároló.

PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen lehetséges, kerületi lakosoknak parkolási matricával ingyenesen.

Irányára: 79,9 MFt

Lotus House azonosító: 1242

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

alaprajz.jpg