36-70-369-0059
1118 Budapest, Gombócz Zoltán utca 9/b
info@lotushouse.hu

XI. KERÜLET, LÁGYMÁNYOSI LAKÓTELEPEN EGYETEMISTÁKNAK VAGY BEFEKTETÉSNEK ALKALMAS LAKÁS

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XI. kerületének, frekventált, jól megközelíthető, de mégis igen csendes, parkos, közkedvelt részén található, Lágymányoson, néhány lépésre Újbuda Városközponttól, ahol a 4-es metró megállója is található. Központi elhelyezkedése miatt, szinte minden infrastruktúra pár perc sétával elérhető, úgy, mint Allee bevásárlóközpont, piac, bankok, posta, rendelőintézet, sportlétesítmények. A Műszaki Egyetem és több oktatási intézmény is közel található. A 4-es villamossal de akár autóval is gyorsan elérhetjük a belvárost. Az épület mögötti zárt park, valamint a közeli Kopaszi-gát és Feneketlen tó pihenésre ad lehetőséget.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 60-as években épült téglaépítésű társasház lapostetős. A földszint + 6 emeletes társasház rendezett, tiszta, jó lakóközösséggel, körülbelül 28 lakással. Nem rég festették a lépcsőházat és cserélték a kaput. A ház mögött egy szépen karbantartott, zárt park található, melyet a környező lakók használhatnak. A felsőbb emeletekre a feljutást lift segíti.

LAKÁS JELLEMZŐI:
EGYTEMISTA FIATALOKNAK, BEFEKTETÉSNEK vagy ELSŐ LAKÁSNAK is kiválóan alkalmas 28 nm-es, egyszobás, zöldre néző, csendes garzonlakás a társasház földszintjén található. A biztonsági bejárati ajtó egy lezárt folyosóról nyílik. A lakásba belépve az előszobába érkezünk, ahonnan külön bejárattal nyílik minden helyiség, a nagyszoba, a kis konyha, és a fürdőszoba wc-vel. A parkettás szoba ablaka egy nagyon hangulatos, ősfás, zárt belső parkra néz, délután kap némi szűrt fényt. Két ablaka is van, így igény esetén leválasztható egy kis hálószoba. A lakás felújítást igényel, és lehetőség van a szoba és a konyha összenyitására, így nyerve nagyobb teret. A fenntartási költségek rendkívül alacsonyak, csupán 20ezer forint mindennel együtt. A lakás tehermentes, megegyezés szerint birtokba vehető.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 28 nm
Belmagasság: 2,7m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést távfűtőművek biztosítja, mely egyedileg mérhető, a melegvíz ellátást pedig gázbojler szolgáltatja.

KÖLTSÉGEK:
– Közös költség: 7.800 Ft.
– Fűtés: 6.500 Ft a leghidegebb téli hónapban
A teljes rezsi mindennel együtt télen-nyáron nem haladja meg a 20ezer forintot.

TÁROLÓ:
A lakáshoz nem tartozik külön tároló, azonban a lakás előtti lezárt folyosón egy egészen nagy, sok holmit elnyelő mennyezetig érő szekrényben tárolhatunk.

PARKOLÁS:
Az épület előtti és mögötti közterületen kényelmes és biztonságos a parkolás, fizetős övezetben, azonban kerületi lakosoknak, parkolási matricával ingyenes.

Ára: 27,8 MFt

Lotus House azonosító: 472

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

alaprajz.jpg