XI. KERÜLET, KELENFÖLDÖN, PENTHOUSE JELLEGŰ, ÚJSZERŰ ÁLLAPOTÚ LAKÁS HATALMAS TERASSZAL, SZÉP KILÁTÁSSAL

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerületben, Kelenföldön kertvárosi, családi házas környezetben épült. A közlekedés kiváló, hiszen a Tétényi úton közlekedő, mindössze 2 percre lévő 7-es busszal gyorsan elérhető akár a budai, akár a pesti belváros is, illetve a 4-es metró Bikás parki megállója sincs messze. A Fehérvári úton közlekedő villamosok egy rövid sétával szintén elérhetőek. Autóval a város felé a Tétényi vagy Fehérvári úton közlekedhetünk, de az Andor utcán és az Egér úton át, a városból kivezető autópályák is perceken belül elérhetők. A környék jól ellátott, számos kisebb-nagyobb bolt mellett, a közelben található Etele Pláza, Allee bevásárlóközpont vagy Savoya park kiváló bevásárlási lehetőséget teremt. A közelben elérhető több játszótér, óvoda, iskola, Bikás Park, Kopaszi gát és sportolási lehetőség is adott, mint például a Nyéki Imre Uszoda, fitnesztermek.

HÁZ JELLEMZŐI:
A tégla építésű, lapostetős mediterrán hangulatú társasház 2008-ban épült, egy kisebb lakópark része. A kívül-belül újszerű, mai napig szépen karbantartott, liftes épület földszint + 4 emeletes, mindössze 37 lakásos.

LAKÁS JELLEMZŐI:
3. emeleti, penthouse jellegű, nagyon szép, megkímélt, újszerű állapotú, fiatalos, hangulatos lakás, mely hatalmas teraszával garantáltan lenyűgözi!
A teraszról szépen ellátni egészen a budai hegyvonulatokig, esténként csodás naplementékben lehet része a leendő tulajdonosnak.
A lakás hasznos alapterülete 70 nm, ezt nagyobbítja az összesen 62nm terasz, ahol akár sütögetni, napozni is lehet, tavasztól őszig szinte megduplázza a lakás méretét. Az ingatlan kiváló beosztású, hiszen az élettér és a külön bejáratú hálószobák nagyon jól elszeparálódnak egymástól. Egy kisszoba kivételével mindenhonnan kiléphetünk 52nm-es műfűvel borított, öntözőrendszerrel ellátott teraszára, de a nappaliból egy további 10 nm-es terasz is nyílik. Saroklakás lévén gyönyörűen benapozott már a késő délelőtti óráktól egészen napnyugtáig élvezhetjük ezt a remek adottságot.
A tágas nappali többféle módon is berendezhető, a téglával kirakott fal (nem tapéta!) pedig igazán egyedivé teszi. A konyha egy légtérben helyezkedik el a nappalival, de mégis valamennyire szeparált. A megkímélt állapotú, beépített, gépesített konyhabútor a vételár részét képezi. Az egyik hálószobában szintén visszaköszön a valódi téglával kirakott fal. A kádas fürdőszobában is megtalálható valamint külön is nyílik egy mellékhelyiség kézmosóval. A nappaliban és az egyik szobában légkondicionálót építettek ki, továbbá a lakás minden ablakon redőnnyel, szúnyoghálóval, valamint riasztóval felszerelt. A képeken látható bútorokat, és teraszon lévő növényeket az ár tartalmazza.
Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdon. Kisgyermekes családoknak kifejezetten ajánlom!

LAKÁS MÉRETEI:
Összesen: 90 nm
Lakás: 70 nm + Teraszok: 52,2 nm + 9,3 nm
– Nappali: 22 nm
– Szoba: 10,5 nm
– Szoba: 7,6 nm
– Szoba: 7,3 nm
– Konyha: 4 nm
– Fürdőszoba, wc: 4,5 nm
– Közlekedő: 7 nm
– Előszoba: 2,9 nm
– Wc: 1,5 nm
Belmagasság: 2,7 m

KÖLTSÉGEK:
– közös költség 22.000 forint, mely tartalmazza a ház összes üzemeltetési költségét és az áramfogyasztáson kívül minden más fogyasztást
– rezsi költség 10.000 forint/hó

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A ház fűtését és meleg vizét központi kazán szolgáltatja, mely szabályozható, az elszámolás mérőórák alapján történik. Vízóra szintén felszerelésre került. A lakás 2 db klímával felszerelt.

TÁROLÓ:
Nem tartozik az ingatlanhoz.

PARKOLÁS:
Az utcán ingyenes és biztonságos a parkolás. Igény esetén teremgarázs hely bérelhető.

Ára: 92,9 MFt

Lotus House azonosító: 1296

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

alaprajz.jpg