XI. KERÜLET, KELENFÖLDÖN FELÚJÍTOTT, KÉT ERKÉLYES, VILÁGOS LAKÁS

43.500.000Ft

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
A XI. kerületben, Kelenföldön helyezkedik el. Autóval könnyen megközelíthető a Fehérvári úton. Tömegközlekedése kiváló, hiszen mindössze 4 perces sétával elérhető a 17-es, 41-es, a 47-es és 56-os villamos megállója, de 6 perc alatt a Tétényi út és így az ott járó buszok is elérhetőek. Gyorsan megközelíthető a Móricz Zsigmond körtér, de akár a pesti belváros is. A közeli Allee Bevásárlóközpont ügyintézésre, kikapcsolódásra és bevásárlásra egyaránt lehetőséget nyújt. A közelben óvoda, több iskola, játszóterek is megtalálhatóak.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős társasház a 70-es években épült, jó állapotú, 3 emeletes, 6 lakásos. Az épületben lift nem üzemel. A ház hőszigetelése megtörtént, várható felújítások közé tartozik a villanyvezetékek, valamint a homlokzat felújítása, melyre a háznak saját megtakarítása van.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az 50 nm-es, két erkélyes, világos, felújított lakás a ház 1. emeletén van, lift nincs. A lakás felújítása 5-6 évvel ezelőtt történt, mely tartalmazta a fürdő, a wc és a konyha korszerűsítését, valamint a nappaliba hajópadló került lerakásra. Riasztó és klímaberendezés szintén ekkor került kiépítésre. A lakás elosztását tekintve tágas. A 25 nm-es szobából kijárásunk van a franciaerkélyre, ami az utcafrontra néz. A világos, étkezős konyhából nyílik a másik, nagyobb méretű erkély, mely a belső kertre néz. A konyhában található beépített bútor a vételár részét képezi. A zuhanyzós fürdő és az ablakos wc egymástól külön nyílik. Az előszobában található nagyméretű beépített szekrény szintén a vételár részét képezi.
A lakás tehermentes, megegyezés szerin költözhető.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 50 nm + 3 nm erkély

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG
:A lakás fűtését és meleg vizét kombi cirkó kazán szolgáltatja. Minden fogyasztás (víz, gáz, villany) saját mérőórákkal mérhető.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 15.000 Ft/hó, mely magában foglalja a házzal kapcsolatos összes üzemeltetési költséget és a felújítási alapot is.

PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen ingyenes, kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik.

Ára: 43,5 MFt

Lotus House azonosító: 532

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!