XI. KERÜLET, CSENDES, ERKÉLYES LAKÁS A KOSZTOLÁNYI D. TÉR KÖZELÉBEN

41.900.000Ft

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:

Az ingatlan a XI. kerület frekventált részén, Kelenföldön, egy mellékutcában helyezkedik el. A környék kellemes, sok fával beültetett, fejlett infrastruktúrával rendelkezik. Mind tömegközlekedéssel, mind autóval is gyorsan elérhető. Könnyen és hamar eljuthatunk a város bármely részére akár nappal, akár éjjel, hiszen a Fehérvári úton közlekedik a 17-es, 41-es, 47-es, 56-os villamos, de nem kell sokat sétálnunk, hogy elérjük az M4 vonalát. A közelben az Allee bevásárlóközpont, a Fehérvári úti piac, orvosi rendelő, posta és több oktatási intézmény is található. Az M1-M7 autópálya gyors megközelíthetőséget biztosít a budaörsi bevásárlóközpontokhoz is (Tesco, Auchan, Kika, Praktiker, IKEA). A közeli Feneketlen-tónál vagy a Bikás-parkban kellemes sétákat tehetünk, de megtalálható itt szabadtéri fitnesz park, teniszpálya, játszótér is.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A téglaépítésű, sátortetős épület 1930-as években épült. Földszint + háromemeletes, ahol a liftnélküli lépcsőházból összesen 13 lakás és két egyéb ingatlan nyílik. A házban már felújításra, cserére kerültek a gázcsövek, a tető és a villanyhálózat lehetővé teszi a lakásokba a 3 fázis bevezetését.

LAKÁS JELLEMZŐI:

Az eladásra kínált ingatlan az épület harmadik, legfelső emeletén található és a lépcsőházból nyílik. A lakás szép állapotú, az új tulajdonos egy kellemes életterű, jól kihasználható, alacsony rezsiköltségű ingatlanba költözhet be. A lakás nagyobb felújítására 2019. őszén került sor, amikor cserére kerültek a csövek, vezetékek. A villanyhálózat újragondolásánál a nagyfogyasztókra kiemelt figyelmet fordítottak. A klíma előkészítéseként annak a biztosíték és a kábel elkészült. Ekkor kerültek a fürdőszobai szaniterek is beépítésre. Az ablakok és a belső ajtók, bejárat cseréjére 2013-ban került sor. Az ablakok keretébe tükrös, 30%-os barnítottságú üveg került. A szomszéd felé lévő fal belülről szigetelést kapott.

A bejárati ajtón belépve az előszobába érünk, ahonnan rögtön balra nyílik a WC, szembe egy kis előtéren keresztül a kisebb szoba, míg jobbra az amerikai konyhás nappali és a fürdő. Az előtér kiválóan alkalmas akár egy gardrób kialakítására is. A nappalihoz kapcsolódik az erkély, ahol kényelmesen pihenhetünk.

A lakás ideális választás lehet otthonnak, befektetésnek egyaránt. Környezete nyugodt, mégis közel esik a kerület központi részéhez, a tömegközlekedéshez is.

LAKÁS MÉRETEI:

A lakás alapterülete 46nm és hivatalosan egyszobás. Ezt növeli az erkély 3,5nm-es nagysága. Az amerikai konyhás nappali 27,5nm, a szoba 8nm nagyságú.

Belmagasság: 2,9m.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉGE:

A fűtést gázkonvektorok biztosítják, a meleg vizet villanybojler adja. Az elhasznált vízmennyiség mérésére külön vízóra nem került felszerelésre, de a helye kialakított.

KÖLTSÉGEK:

Közös költség 12.500,- Ft vízzel, szemétdíjjal, a szokott közös kiadásokkal. A vízdíj és a szemétdíj mértékét befolyásolja a bentlakó személyek száma.

TÁROLÓ:

A lakáshoz tartozik egy kb. 2nm nagyságú saját tároló, illetve használható a lakás feletti padlás.

PARKOLÁS:

Parkolás a ház körüli közterületen kényelmesen és biztonságosan megoldható, kerületi lakosok részére kedvezményes matricával.

Irányára: 41,9 MFt

Lotus House azonosító: 548

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

Alaprajz.jpg