36-70-369-0059
1118 Budapest, Gombócz Zoltán utca 9/b
info@lotushouse.hu

XI. KERÜLET, BUDAPARTON EXKLUZíV, PANORÁMÁS, NAGY TERASZOS, VILÁGOS LAKÁS

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerületben, a népszerű Kopaszi-gát szomszédságában épülő új városnegyedben található. Elhelyezkedésének köszönhetően gyorsan elérhető a budai és a pesti belváros is. A 154-es busszal mindössze 5 perc alatt Újbuda központban lehetünk, ahonnan az M4-es metróval vagy a 4-es villamossal utazhatunk tovább. A lakópark területén bevásárlási lehetőség, drogéria, éttermek, fagyizó, szépségszalon, illetve nemrégiben kialakított strand is található.

HÁZ JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, lapostetős épület 15 emeletes, liftes. A házban 24 órás portaszolgálat üzemel.

LAKÁS JELLEMZŐI:
101 nm-es, rendkívül ízléses és exkluzív, számtalan extrával felszerelt PANORÁMÁS, NAGY TERASZOS, VILÁGOS lakást kínálunk megvételre a Budaparton!A lakás a 12. emeleten található, tágas nappali + 3 hálószobás, dupla fürdőszobás, vendég wc-vel. Tájolása délkeleti, napos. Terasza 42 nm-es, melyből kb. 30 nm zárható üvegfallal védett. Okos otthon rendszer kiépítésre került, fűtés, klíma, redőnyök, lámpák távolról vezérelhetők. Beépített anyagok: Nobilia konyha, Bosch konyhai gépek. A nappaliban olasz Mirage burkolatok és valódi fa parketta került be. A vételár részét képezik beépített bútorok. Egyéb bútorzat és dekoráció igény szerint megvásárolható.

LAKÁS MÉRETEI:
Lakás: 101 nm + 42 nm terasz
Belmagasság: 3 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja. A fűtés a felszerelt egyedi mérők szerint, fogyasztás alapján kerül elszámolásra. Vízóra van. A lakás klímával és elektromos redőnnyel felszerelt.

TÁROLÓ, PARKOLÁS:
A lakáshoz egy nagyméretű teremgarázshely és egy kb. 3 nm-es tároló tartozik, melyek együttes ára 10 MFt, megvásárlásuk opcinális, a vételáron felül értendő. Az épületben további beállóhely bérelhető.

ÁRA: 240 MFt

Lotus House azonosító: 1316

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

alaprajz.jpg