XI. KERÜLET, BUDAÖRSI ÚTON BELSŐ KÉTSZINTES, ÚJSZERŰ, ERKÉLYES IRODA, GARÁZZSAL, BEÁLLÓVAL, TÁROLÓVAL KIADÓ

320.000Ft /hó

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XI. kerületének kapujában, szép zöldövezeti környezetben, Sasad alsó részén, Őrmezőhöz közel helyezkedik el. Gépkocsival jól megközelíthető akár a belváros, akár az agglomeráció is, hiszen az M1/M7 autópályák közvetlen közelében található. Tömegközlekedése is kiváló, egy rövid sétával elérhető a 4-es metró Kelenföldi végállomása, a közeli Sasadi úti csomópontról pedig több mint 10 féle buszjárattal, a város különböző pontjai felé könnyedén eljuthatunk. Infrastruktúra a közeli Gazdagréten az Eleven center bevásárlóközpontban elérhető. (bank, posta, étterem, kávézó, stb.) Ez akár gyalogosan is megközelíthető.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A társasház/lakóépület jellegét keltő, de mégis kifejezetten irodaháznak épült ingatlan 2010-ben került átadásra. Nagyon szép, újszerű, kifogástalan állapotú, földszint + 1 emelet + tetőtér beépítéses, 4 lakásos épület, mely alatt a pinceszinten teremgarázs helyek és tárolók lettek kialakítva. Az épületet gondozott kert veszi körül, ahol gépkocsi beállók is kialakításra kerültek.

IRODA JELLEMZŐI:
Igényes környezetben, reprezentatív irodát kínálunk kiadásra, mely a 2. emeleten, tetőtérben helyezkedik el. Az újszerű ingatlan belső kétszintes110 nm-es, és egy 8 nm-es terasz is tartozik hozzá.
Az alsó szinten található 2 szoba, melyek mindegyike külön bejárattal egy további szobából (hallból/közösségi térből) nyílik. Ez kiválóan alkalmas recepció, váró, vagy fogadótér kialakítására. Ezen a szinten található még egy kis teakonyha, és egy külön wc zuhanyzóval. Egy fa csigalépcsőn jutunk fel a felső szintre, ahol további három tetőtéri szoba, és egy mellékhelyiség zuhanyzóval található. Az iroda klimatizált, a riasztórendszer kiépítésre került.

MŰSZAKI FESZERELTSÉG:
A fűtést házközponti gázkazán látja el. Az irodákhoz egyedi hőmennyiség-mérők, hidegvíz és meleg víz mérőórák vannak felszerelve. Irodánként külön szabályozható a fűtés.

TÁROLÓ:
Az irodához tartozik egy 10-12 nm-es saját, zárható, száraz tároló helyiség a pinceszinten.

PARKOLÁS:
Az irodába csak egy 20 nm-es teremgarázs vezérlő és egy gépkocsibeállási lehetőség. Ezeket a meghirdetett áron. További parkolási lehetőség a környező utcákban ingyenes.

FELTÉTELEI BÉRLET:
Az ingatlan 2 havi kaució , minimum 1 év bérbeadó, 2020. augusztus 1-től költözhető. A lakás bútorozatlan, gépesített (hűtő, mosógép). A lakásban dohányzás NEM elérhető, kisállat elérhető.

Bérleti díj: bruttó 320e Ft / hó (252e Ft / hó + ÁFA) + rezsi

Lotus House azonosító:550

kérjük, tetszett hirdetéseket, és megnézze ezeket a számokat, és tekintse meg a Lotus House kínálatát, és válogasson Budai ingatlanhirdetést!