XI. KERÜLET, BÁRTFAI UTCÁBAN, ÚJSZERŰ HÁZBAN, SZÉP ÁLLAPOTÚ, ZÖLDRE NÉZŐ, NAPOS, CSENDES, TETŐTÉRI LAKÁS ELADÓ

Részletek

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN ELÉRHETŐ!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerületben, Kelenföld egyik legkedveltebb részén helyezkedik el, a Bártfai utcában. A közelben található Újbuda városközpontja, de mégis csendes, nyugodt, kertvárosias környezet jellemzi. A környéken kiváló a tömegközlekedés, a Fehérvári úton közlekedő 17, 41, 47, 48, 56-os villamosokkal, illetve a Tétényi úton közlekedő 7-es buszokkal, valamint a 4-es metróval gyorsan elérhetjük a belvárost. Infrastruktúrálisan is fejlett környék, a közelben számos bevásárlási lehetőség (Újbuda Center Bevásárlóközpont, Spar, Tesco, Aldi), gyógyszertár, cukrászda, kávézók, sportpálya, szórakozó helyek, Allee bevásárlóközpont, vásárcsarnok, rendelőintézet, posta is található. Autóval mind a belváros, mind az M1-M7 autópálya gyorsan elérhető. A közeli Kopaszi-gát, valamint a Bikás park igazi kikapcsolódási lehetőséget teremt a környéken élők számára.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős társasház 2000-ben épült, földszint + 3 emeletes (lift nincs), összesen 11 lakásos. A lakások zárt lépcsőházból nyílnak. Az épület nagyon szép, újszerű állapotú, folyamatosan karbantartott. 2010-ben a központi kazánt cserélték, 2013-ban a ház külső falai 10 cm-es hőszigetelést, színezést kaptak, 2020-ban pedig az épület bejárati oldalát víz szigetelték. Az utcától a házig vezető járda igényesen kialakított. A lépcsőház szép tiszta, rendezett, nagyon világos, a bejárat mellett kerékpártároló is kialakításra került. Az épület mögött található egy osztatlan közös tulajdonú, gyönyörű kert. Az oldalkertben a lakók kis ágyásokban kedvükre nevelgethetik fűszernövényeiket, zöldségeket, virágokat. A ház alatt teremgarázsok és tárolók találhatók. A ház lakóközössége kiváló!

LAKÁS JELLEMZŐI:
3. emeleten, legfelső szinten, fiatalos, igazán hangulatos, kitűnő beosztású, szép állapotú, tetőtéri lakás csodás zöldre néző ablakokkal, részben panorámás kilátással. Roppant világos, kora reggeltől napnyugtáig benapozott. Az épület az utcafronttól beljebb helyezkedik el, így abszolút csendes, nyugodt.
Az ingatlan bruttó 65nm-es, nappali + 2 félszobás. Eredetileg 1 hálószobás volt, azonban a szoba méreténél fogva egy gipszkarton fallal ketté lett választva. Így alakult ki egy gyerekszoba, mely akár dolgozónak, gardrób szobának is tökéletes. Igény esetén az eredeti állapot egyszerűen visszaállítható. A szobákban tömörfa parketta található.
Az ablakos konyha külön nyílik, közvetlenül a nappali mellett.
A kádas, ablakos fürdőszoba wc-vel, az előszobából közelíthető meg. 2019-ben újították fel, mely érintette az összes burkolatot, lefolyókat, szanitereket (kád, wc, mosdó egyaránt).
A közlekedőben hatalmas beépített szekrények találhatók, akárcsak a nappaliban.
2017-ben az összes tetőablakot Velux ablakokra cserélték, árnyékolókkal. A függőleges ablakok redőnyözöttek. 2016-ban új Midea klímát építettek be, mely nyáron is kellemes hőmérsékletet biztosít az egész lakásban.
Az ingatlan önálló helyrajzi számmal rendelkezik, két tulajdonosa van, azonnal költözhető, tehermentes, friss tisztasági festéssel.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 55 nm (1,9 m alatti területek felével)
Bruttó 65 nm
Nettó 46 nm (tulajdoni lapon)
Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A ház saját központi gázkazánnal rendelkezik, melyet 2010-ben cseréltek. Ez adja a fűtést és a lakás meleg vizét is, minden fogyasztás (fűtés, hideg-melegvíz) egyedileg mérhető, a fogyasztás alapján kerül elszámolásra.
A lakás klimatizált.
Telekom és Upc is szolgáltat a házban.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség rezsivel együtt körülbelül 25.000 Ft havonta. (2 felnőtt és 1 gyermek mellett.) Ez tartalmazza a fűtés díját, a lakáson belül fogyasztott víz és csatornadíjat, szemétszállítást egyaránt. Ezen felül csak a villanyszámla fizetendő.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 2,34 nm-es saját tároló és két közös tároló a kerékpárok, babakocsi elhelyezésére.

PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik egy teremgarázs hely külön helyrajzi számon, mely a vételáron felül 3 MFt, megvásárlása nem kötelező. Az utcán ingyenes a parkolás.

Irányár: 53 MFt

Lotus House azonosító: 1270

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

alaprajz.jpg