XI. KERÜLET, ALLEEHOZ KÖZEL DÉLI FEKVÉSŰ LAKÁS ALACSONY REZSIVEL

34.900.000Ft

Részletek

HAMZSABÉGI ÚT ELEJÉN, KÖZEL AZ ALLEEHOZ

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XI. kerületének, frekventált, jól megközelíthető, de mégis csendes, parkos, közkedvelt részén található, LágymányosI lakótelepen, néhány perc sétára Újbuda Központtól, ahol a 4-es metró megállója is található. Központi elhelyezkedése miatt szinte minden infrastruktúra pár perc sétával elérhető, úgy, mint Allee Bevásárlóközpont, piac, bankok, posta, rendelőintézet, sportlétesítmények. A Műszaki Egyetem és több oktatási intézmény is a közelben helyezkedik el. A 4-es villamossal, de akár autóval is gyorsan elérhetjük a belvárost. Az épület mögötti zárt park, az utca mellett húzódó ősfás sétány, valamint a közeli Kopaszi-gát és Feneketlen tó pihenésre ad lehetőséget.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, lapostetős társasház az 1960-as években épült, földszint + 5 emeletes, liftes, tiszta, rendezett. A házban körülbelül 25 lakás található, nagyon jó lakóközösséggel, nyugodt természetű, vegyes korosztállyal. Tavaly októberben új közös képviselőt választottak, aki igen segítőkész. Pár éve a lépcsőházat kifestették, 2019-ben a teljes gázvezetéket cserélték. Lapostető jó állapotban van. A földszinten kerékpártároló található. A ház mögött egy szépen karbantartott, zárt park található, melyet a környező lakók használhatnak.

LAKÁS JELLEMZŐI:
BEFEKTETÉSNEK vagy ELSŐ LAKÁSNAK is kiválóan alkalmas, 42 nm-es, másfél szobás lakás az épület 2. emeletén található, ahová lifttel juthatunk fel, bejárata a zárt lépcsőházból nyílik. A lakás DÉLI TÁJOLÁSának köszönhetően roppant világos, NAPFÉNYES, ablakaiból az előkertre, illetve a környékre jellemző ősfás PARKRA, sétányra látni. Elrendezése kiváló, hiszen minden helyisége külön bejáratú, és az előszoba, közlekedő rész sem vesz el sok nm-t az alapterületből, így kis mérete ellenére igazán élhető. Az ingatlan 2010-ben esett át egy nagyobb felújításon, melynek során a fürdőszobát és a melegburkolatokat cserélték, valamint a bejárati ajtó is megújult, illetve légkondícionáló berendezés is kiépítésre került. Az ablakok az eredetiek de jól zárnak, redőnnyel felszereltek. TOVÁBBI ELŐNYE hogy REZSIJE RENDKÍVÜL ALACSONY, télen sem haladja meg a 25ezer forintot.
Az ingatlan tehermentes, 1 hónapon belül birtokba vehető.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 42 nm
Belmagasság: 2,8m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést távfűtőművek biztosítja, mely költségmegosztóval felszerelt. A melegvíz ellátást gázbojler szolgáltatja. A lakásban vízóra nincs kiépítve, annak díját a közös költséggel együtt fizetik.

KÖLTSÉGEK:
– Közös költség: 11.000 Ft, mely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, és a házzal kapcsolatos összes üzemeltetési költségeket
– Fűtés: télen 5-6.000 Ft, nyáron csupán a készenléti díj fizetendő.

TÁROLÓ:
A lakáshoz jelenleg nem tartozik tároló, de a közös képviselővel egyeztetve elképzelhető, hogy tudnak kijelölni.

PARKOLÁS:
Az épület előtti közterületen kényelmes és biztonságos a parkolás, fizetős övezetben, azonban évi 2-3.000 Ft megfizetésével díjmentes.

Irányára: 34,9 MFt

Lotus House azonosító: 438

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

alaprajz.jpg