XI. KERÜLET, ALBERTFALVÁN SZÉPEN FELÚJÍTOTT, TÁGAS, ERKÉLYES LAKÁS

55.600.000Ft

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan a XI. kerület déli részén, Albertfalván, közel a közlekedési csomópontokhoz, mégis nyugodt, zöld környezetben található. Az utca csendes, hiszen átmenő forgalma szinte nincs. A közelben rövid sétával óvodák, iskolák, játszótér, élelmiszerüzletek, piac, orvosi rendelő is elérhető. A közeli Savoya Park Bevásárlóközpontban és Auchanban rengeteg szolgáltatás, és bevásárlási lehetőség adott. A háztól 8 perc sétára található a 17, 41, 47, 56-os villamosok és a 114, 213, 214, valamint a 973-as éjszakai busz megállója is, melyekkel gyorsan elérjük Újbuda városközpontját, de akár Pest belvárosát is.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős társasház 1956-ban épült, földszint + háromemeletes. A lakások a függőfolyosóról nyílnak, lépcsőháza rendezett, kb. 40 lakásos. Az épületben lift nem üzemel. A tető cseréje megtörtént, a gáz- és vízvezetékeket felújították, kaputelefont szereltek be. A kapu mágneszárral felszerelt, a korlátokat lefestették. Jövő évben várható a külső homlokzat felújítása, ezen kívül a lépcsőház festését és felújítását is tervezik. A háznak van tartaléka. Az épületet csodás ősfás kert veszi körül, melyet minden lakó használhat.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A társasház 2. emeletén elhelyezkedő, 68 nm-es, felújított lakás két 34 nm-es garzonból került kialakításra. A teljeskörű felújítás 2018-ban történt, ami magában foglalta az elektromos -és gázvezetékek cseréjét és a teljesítmény bővítést. Mindemellett Immergas márkájú kondenzációs gázkazán került beszerelésre, a kéményt kibélelték, a nappaliba klímaberendezés került felszerelésre. A burkolatok, szaniterek, nyílászárók és radiátorokat lecserélték, valamint a szomszéddal közös falakat hangszigetelték. A lakás két irányba, keletre és nyugatra néz, külön nyíló szobái parkos környezetre, valamint zöld fás, csendes utcára néznek. Az előszobába belépve rögtön balra található az ablakos, gépesített konyha, valamint a kádas fürdőszoba, ahol a wc is található. Innen tovább haladva nyílik a tágas, világos étkezős nappali, ahonnan kijárásunk van a 3 nm-es erkélyre, mely a csendes, fákkal teli utcára néz. Tovább haladva a folyosó két oldalán nyílik a két hálószoba.
Az ingatlan tehermentes, a teljes vételár kifizetése után megegyezés szerint, 1-3 hónapon belül birtokba vehető.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 68,1 nm + 3 nm erkély
– Nappali-étkező: 26,2 nm
– Szoba: 13,9 nm
– Szoba: 9,8 nm
– Konyha: 11,8 nm
– Fürdő: 4,5 nm
– Előszoba: 1,9 nm
Belmagasság: 2,84 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A melegvizet és a fűtést 2018-ban beszerelt, egyedi mérésre alkalmas Immergas márkájú gáz cirkó készülék szolgáltatja. A lakásban egyedi mérésre alkalmas vízóra van. A nappali klímával felszerelt.

KÖLTSÉGEK:
A lakás fenntartási költségei igazán kedvezőek. A közös költség 14.500 Ft, mely tartalmazza a házzal kapcsolatos összes üzemeltetési költséget. A fogyasztás egyedi mérők alapján került elszámolásra.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik két, kb. 6 nm-es saját tároló a pincében.

PARKOLÁS:
A parkolásra a ház előtti közterületen ingyenes, kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik.

Ára: 55,6 MFt

Lotus House azonosító:530

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!