XI. KERÜLET. A GELLÉRTHEGY CSENDES UTCÁJÁBAN ELADÓ EGY 90 NM-ES, 4 SZOBÁS, 3 TERASZOS, PENTHOUSE LAKÁS, 2 TEREMGARÁZS HELY!!

169.900.000Ft

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XI. kerületében, a Gellérthegyen, egy forgalomtól mentes zsákutcában található az ingatlan. Tömegközlekedéssel remekül megközelíthető, hiszen használhatjuk a Hegyalja úton közlekedő 8-as buszt, vagy a Villányi úton járó villamosokat, így gyorsan elérhetjük a Móricz Zsigmond körteret, ahol a 4-es metró és több villamos, valamint buszjárat is közlekedik. A közelben bevásárlási lehetőségek, több iskola található. A környék kimondottan csendes, nyugodt, madárcsicsergős. A Citadella, a Gellérthegy és az azt körülvevő park igazi kikapcsolódási lehetőséget kínál. A MOM Park és a Hegyvidéki Bevásárlóközpont is könnyen megközelíthető, ahol bevásárlásra és sportolásra is lehetőség van. A közelben óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak. A természet kedvelőknek kiváló célpont lehet a Kis-Sváb-hegy vagy a Gesztenyés-kert, de a Normafa is rövid idő alatt elérhető számtalan túraútvonallal.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 3 szintes, újszerű, téglaépítésű lapostetős társasház 2005-ben épült. A lépcsőházban műmárványlap borítás van és sok virágkompozíció díszíti. A házban 4 lakás található. Az épületben teremgarázsok és tárolók találhatók a legalsó szinten. A házban nincs lift, van viszont az alsószinten egy szauna, mely a lakók rendelkezésére áll. Az épületet szépen rendben tartott, kert veszi körbe.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 90 nm-es, 4 szobás, 3 teraszos, újszerű Penthouse lakás a legfelső (második) emeleten található, hatalmas teraszokkal övezve. A gyönyörű, szép ingatlan minden égtáj felé nyitott, így igazán napos, szép világos, a szobák leginkább délnyugati fekvésűek. A lakás minden kényelmi szintet kielégít, hiszen van egy hatalmas fürdőszoba, mely káddal és zuhanyozóval, valamint WC-vel is ellátott. Ezen kívül van még egy vendég WC is. A nappali és az étkező egyben van, de hozzácsatlakozik a konyharész is, így szinte amerikai konyhás nappaliként funkciónál. Néhány gardrób is a rendelkezésre áll.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 90 nm + összesen 47 nm terasz.
– Amerikai konyhás nappali: 27 nm
– Hálószoba: 13 m
– Szoba: 10 nm_
– Szoba: 10 nm
Belmagasság: 3 m alatti

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A hideg és meleg vizet, valamint a fűtést, egyedi mérőkkel (pl: hőmennyiségmérő) ellátott házközponti kazán biztosítja. A lakás klímás, az ablakok redőnyökkel felszereltek. Vízóra van a lakásban felszerelve. A konyhában Miele típusú berendezések vannak, melyek a lakás tartozékát képezik.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 10.000 Ft, amely magába foglalja a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást.(Felújítási alap nincs benne). plusz a fogyasztott rezsi.

TÁROLÓ:
A lakáson belül található gardrób részeken kívül, a teremgarázsban is található egy kb: 4 nm-es tároló.

PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik 2 hely a teremgarázsban, de a ház előtti közterületen is kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra. A környék nem fizető övezet.

Irányár: 169,9 MFt + a 2 beálló a teremgarázsban és a tároló együtt 10 MFt. Megvásárlásuk kötelező.

Lotus House azonosító: 24756


Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

ALAPRAJZ