VII. KERÜLET. ERZSÉBETVÁROS. TELJES KÖRŰEN FELÚJÍTOTT, 2 SZOBÁS, 69 NM-ES, MODERN LAKÁS ELADÓ A KIRÁLY UTCÁBAN!! LIFTES HÁZBAN.

66.900.000Ft

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budapest VII. kerületében, az ideális elhelyezkedésű Király utcában található, kiváló lokációval.
Néhány utcányira található az Oktogon, tökéletes közlekedésével, mind az 1–es METRÓ, mind a 4-6-os villamosok is rendelkezésre állnak, illetve a rengeteg üzlet és bolt kínálatából lehet válogatni. A házból kilépve, másik irányba indulva a Városligetbe is mehetünk egy kis sétára, kikapcsolódásra. Vásárlásainkat intézhetjük, akár a közeli SPAR-ban vagy a Hunyadi téri vásárcsarnokban.
Szórakozásra, kikapcsolódásra is remek lehetőségek vannak: pl: A Zeneakadémia, a Madách Színház vagy a méltán híres Opera is.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az 5 szintes, téglaépítésű, lapos tetős társasház az 1900-as években épült. A ház, mely nagyon jó állapotban van, rendszeresen karbantartott, igazán, különlegesen szép épület, melyben 40 lakás található és természetesen LIFT is van a házban.

LAKÁS JELLEMZŐI:
BEFEKTETÉSRE IS TÖKÉLETES!!
A lakás a tulajdoni lapon 66 nm-es, a valóságban 69 nm-es, 2 szobás, teljes körűen felújított összkomfortos, polgári lakás, mely a társasház 4. emeletén található, ami lifttel is megközelíthető. A lakás délnyugati fekvésének köszönhetően világos, napsütötte. A lakás teljes műszaki és esztétikai felújításon esett át, mely során megújult a fűtés/víz/csatornarendszer, a villamos hálózat, valamint a nyílászárók felújítása is megtörtént. A modern alaprajzi elrendezést szakember tervezte, a felújítási munkákat műszaki ellenőr felügyelte. Tölgy svédpadló, minőségi burkolatok és szaniterek kerültek beépítésre, A gépészet és mosógép számára külön háztartási helyiség került kialakításra. A két különnyíló szoba rendkívül világos, ablakai az utcára néznek.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 69 nm
– Szobai: 20,06 nm
– Szoba: 17,35
– Fürdő: 3,6 nm
– Konyha/ étkező: 15,58 nm
Belmagasság: 3m feletti

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás légkondicionált, a fűtést és meleg vizet kondenzációs kazán biztosítja. A konyha gépesített; beépített főzőlap, sütő, mosogatógép, elszívó, ezek mind az árban benne vannak.
.
KÖLTSÉGEK:
A közös költség 13.800 Ft, amely magába foglalja felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját. A lakás egyedi mérőórákkal rendelkezik.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 4 nm-es saját tároló a pincében. Lakáson belül egy kisebb háztartási helyiség is kialakításra került.

PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen is kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra. A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak.

Irányár: 66,9 MFt
Lotus azonosító: 821


Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

alaprajz