KÜLÖNLEGES BEOSZTÁSÚ LAKÁS ZÖLDÖVEZETBEN ELADÓ

48.800.000Ft

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
A II.kerületben Zöldmál városrészben, remek infrastrukturális környezetben található az ingatlan. A környéken minden megtalálható, kisebb közértek, remek iskola, óvodák pár percnyire, illetve az ország egyik leghíresebb cukrászdája is, akár gyalog is gyorsan elérhető.
Kávézók, éttermek, konditerem és a Rózsakert bevásárló központ is megtalálható a közelben. A természetkedvelőknek is nagyon jó választás lehet mind a Pálvölgyi barlang, mind az azt körülvevő sok sok zöld terület, kirándulóhely.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A nyolcvanas évek elején épült, lapos tetős kockaházat, egy ápolt zöld kert veszi körül. A lakóközösségnek köszönhetően a ház tiszta, rendezett, nagyon jó állapotú. Az utcáról a házig a képeken látható lépcsősoron juthatunk el.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Különleges elrendezésű ingatlant kínálunk. A különlegességét az első tulajdonos ötlete adja. A ház építésekor megvásárolta a földszinten, a lakás alatt található tárolót, amit egybenyitottak a lakással. A nappaliból így egy külön bejáratú szobát kapott, amit lépcsőn lehet megközelíteni. Szerintem igazán jó ötlet. Akár dolgozószoba, akár kamasz gyereknek elvonulós szobaként is funkcionálhat. A lakás állapota alapján egyébként jelenleg költözhető, de egy esztétikai felújítás, ráncfelvarrás sokat dobhat rajta, de jelenleg is lakható állapotú. A nyílászárókat pár évvel ezelőtt műanyagra cserélték és minden ablakra redőnyt szereltek.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 64 nm + 7 nm terasz
Szoba: 18 nm
Szoba: 13 nm
Szoba: 12 nm:
Konyha: 8 nm
Fürdő : 4 nm

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg víz ellátást cirkó kazán biztosítja, a vízfogyasztás egyedi mérés alapján kerül elszámolásra.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 16000 Ft, ami magába foglalja a lépcsőház takarítását, a ház biztosítását, felújítási alapját, a szemétszállítást és a közös képviselet díját is tartalmazza még.

PARKOLÁS:
Az ingatlan környékén a parkolás díjmentes, biztonságos területen oldható meg, illetve a közelben garázs is bérelhető.

Irányár: 48,8 MFt

Alaprajzok, tervek

Új terv.jpg