IX. KERÜLET, REHABILITÁCIÓS RÉSZÉN ÚJSZERŰ, TETŐTÉRI, VILÁGOS LAKÁS BEFEKTETÉSNEK IS

38.900.000Ft

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Pesten, a IX. kerület rehabilitációs részén helyezkedik el, a Balázs Béla utcában, a Ferenc tér és a Kerekerdő park közötti szakaszon. A környék szinte teljesen megújult, zömében 2000 után épült, szép, újszerű társasházak vannak. A környéken számos EGYETEM megtalálható, úgy mint Semmelweis, ELTE, Corvinus, Nemzeti Közszolgálati Egyetem… stb., továbbá közelben a Klinikák, Orczy kert, Füvészkert is. A környék kifejezetten kellemes, nyugodt, az utca egyirányú, forgalomtól mentes. A közeli Ferenc tér pihenő parkja, futópályája kiváló kikapcsolódási lehetőséget teremt. A közelben minden infrastruktúra, boltok, éttermek, kávézók megtalálhatóak.
A közlekedés kiváló, Mester utcában 24, 28, 37, 51-es villamosokkal, sétatávolságra pedig a körúton a 4-es 6-os villamosokkal közlekedhetünk, de akár a Klinikák metrómegállója is könnyedén elérhető.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az újszerű, rendezett állapotú, folyamatosan karbantartott, téglaépítésű sátortetős társasház 2005-ben épült. Az épület földszint +5 emeletes, liftes, mögötte közös használatú, gondozott kert található. A lépcsőház tiszta, szép világos, 21 lakást alakítottak ki, a lakások mindegyike a zárt lépcsőházból nyílik. A földszinten, az utcafronton üzlethelyiségek találhatóak. Az épület alatt teremgarázs lett kialakítva, ahol akár bérelhető is beálló hely. A lakóközösség kedves, barátságos.

LAKÁS JELLEMZŐI:
BEFEKTETŐK, EGYETEMISTÁK FIGYELMÉBE!! ÚJSZERŰ, kiváló beosztású, világos lakás, REÁLIS ÁRON, KÖZEL AZ EGYETEMEKHEZ!! GYORSAN KIADHATÓ! RENDKÍVÜL ALACSONY REZSI!
A 48 nm-es, LEGFELSŐ EMELETI, RÉSZBEN TETŐTÉRI lakás, 2 KÜLÖN NYÍLÓ SZOBÁVAL, az épület 5. emeletén helyezkedik el. Az ablakokból szép kilátás nyílik a BELSŐ KERTRE, illetve a környező társasházakra. A lakás délelőtti napot kap, de legfelső emelet lévén egész nap SZÉP VILÁGOS.
Az ingatlanba belépve az előszobába érkezünk, innen, külön bejárattal nyílik az összes helyiség. Amerikai konyhás nappalija igazán tágas, széles, könnyedén berendezhető. A konyhában gáztűzhely, mosogatógép is található. Hálószobájában akár egy szélesebb ágy és egy nagy gardróbszekrény is kényelmesen elfér, de a lakásban két további tároló helyiség is található. Az egyik közvetlenül a bejárati ajtótón belépve, jobbra nyílik. Ez jelenleg kabátoknak, cipőknek ad helyet, de kamrának is berendezhető. Közvetlenül mellette található a cirkó kazán helyisége, mely szintén alkalmas kisebb dolgok tárolására. A nagyméretű, kádas fürdőszoba és a toalett kézmosóval ideálisan külön nyílnak.
A szobák parkettázottak, a nappaliban csiszolható szalagparkettával. Az egyéb helyiségek járólappal burkoltak. A velux hang és hőszigetelő tetőablakokon belső árnyékolók találhatóak. A bejárat ajtó plusz hevederzárral lett kiegészítve. A lakásban néhány évvel ezelőtt légkondicionálót szereltek be, azonban ritkán használják.
Az ingatlanban jelenleg bérlő lakik, aki szívesen maradna. Ellenkező esetben kb. 60 nap múlva költözhető, csupán egy tisztasági festés szükséges.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 48 nm
– Amerikai-konyhás nappali: 22,9 nm
– Gardrób: 1,2 nm
– Fürdő: 4,7 nm
– Wc: 1,2 nm
– Tároló: 0,6 nm
– Élőszoba-közlekedő: 6,1 nm
Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet kombi cirkó kazán biztosítja. Vízóra felszerelésre került.

KÖLTSÉGEK:
A lakás rezsije télen-nyáron is roppant kedvező!
– Közös költség: 10.200 Ft, amely magába foglalja a ház üzemeletetési költségeit, felújítási alapot, lift, szemét, lépcsőház világítás, takarítás, stb.
– Fűtés: rendkívül kedvező, 6.300 Ft havonta átalányban, szinte alig kell fűteni a lakásban, minden oldalról szomszédok vannak.
– A víz és villanyfogyasztás egyedileg mért.

TÁROLÓ:
A lakáshoz közös bicikli és babakocsi tároló tartozik.

PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra. A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak. A teremgarázsban bérelhető beállóhely.

Irányár: 38,9 MFt

Lotus House azonosító:533

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

alaprajz.jpg