36-70-369-0059
1118 Budapest, Gombócz Zoltán utca 9/b
info@lotushouse.hu

II. KERÜLET, TÖRÖKVÉSZ, NAGYBÁNYAI ÚTON ELADÓ EGY 3 SZOBÁS, 68 NM-ES, NAGY ERKÉLYES, CSODÁS PANORÁMÁS LAKÁS. BEÁLLÓ VAN.

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:

CSAK BEFEKTETŐKNEK!!! AZ INGATLAN BÉRBE ADVA!!!!
A II. kerületben, Törökvészen természetvédelmi terület közelében a Nagybányai úton található az ingatlan. A zöld környezet és a környező hegyek panorámája nyugalmat és feltöltődést biztosít az ott lakók számára. Az utca végében kezdődik az erdő, mely a természetszeretők számára mindig kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújthat. Ugyanakkor a város kínálta szolgáltatásokról sem kell lemondani, hiszen pár percre található a Pasaréti tér, ahol a mindennapi bevásárlás könnyedén elintézhető. Továbbá innen mind autóval, mind tömegközlekedéssel kényelmesen bejutunk akár Buda, akár Pest központjába. Igénybe vehető az 5-ös és 29-es autóbusz, valamint a 61-es villamos. Bölcsőde, óvoda, általános iskola, gimnázium, nyelviskola egyaránt elérhető a környéken.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 3 szintes, jó állapotú, téglaépítésű 3 lakásos társasház 1994-ben épült. Az épületet nyitott zöld kert veszi körbe. Lift nincs az épületben.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 74 nm-es, 2+1 szobás, örökpanorámás, erkélyes, LUXUS minőségben 2007-ben felújított, összkomfortos lakás a társasház első emeletén található. A lakáshoz saját kert használat van. Az ingatlan déli fekvésének köszönhetően világos, napsütötte. A biztonsági ajtón belépve jobbra található a kádas fürdőszoba, WC-vel. Szemben a hálószoba, balra mellette a kisebb szoba található, mely dolgozó vagy vendégszobának is tökéletes. Tovább haladva léphetünk az amerikai konyhás nappaliba, mely gépesített. Étkezőrész is itt kapott helyet. A nappaliból léphetünk a nagyobb méretű teraszra, ahonnan a csodás panorámát élvezhetjük.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret:68 nm + 12 nm terasz
– Nappali: 30 nm
– Hálószoba: 13 nm
– Félszoba: 7 nm
Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet cirkórendszer biztosítja. A klímás ingatlant riasztórendszer védi. A kertben grillezési lehetőség is van. A konyha gépesített.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 25.000 Ft, a rezsi kb: 18 ezer Ft körüli átlag összeg.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 8 nm-es saját tároló.

PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik egy felszíni autóbeálló is, zárt udvarban, de a ház előtti közterületen is kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra.

Irányár: 99 MFt
Lotus Azonosítóó: 826

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlan

Alaprajzok, tervek

alaprajz