36-70-369-0059
1118 Budapest, Gombócz Zoltán utca 9/b
info@lotushouse.hu

II. KERÜLET, TÖRÖKVÉSZ, ELADÓ EGY BELSŐ KÉTSZINTES, LUXUS MINŐSÉGŰ, 2 ERKÉLYES LAKÁS, 4 SZOBA, GARÁZS VAN!!

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
A II. kerületben, Törökvészen természetvédelmi terület közelében a Nagybányai úton található az ingatlan. A zöld környezet és a környező hegyek panorámája nyugalmat és feltöltődést biztosít az ott lakók számára. Az utca végében kezdődik az erdő, mely a természetszeretők számára mindig kellemes kikapcsolódási lehetőséget nyújthat. Ugyanakkor a város kínálta szolgáltatásokról sem kell lemondani, hiszen pár percre található a Pasaréti tér, ahol a mindennapi bevásárlás könnyedén elintézhető. Továbbá innen mind autóval, mind tömegközlekedéssel kényelmesen bejutunk akár Buda, akár Pest központjába. Igénybe vehető az 5-ös és 29-es autóbusz, valamint a 61-es villamos. Bölcsőde, óvoda, általános iskola, gimnázium, nyelviskola egyaránt elérhető a környéken.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 3 szintes, jó állapotú, téglaépítésű 3 lakásos társasház 1994-ben épült. Az épülethez szép 600 nm-es kert tartozik. Lift nincs az épületben.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 155 nm-es, 4 szobás, belső kétszintes, panorámás, 2 teraszos felújított duplakomfortos lakás a társasház első emeletén található. Lift nincs a házban. A lakás délkeleti fekvésének köszönhetően világos, napsütötte. A biztonsági ajtón belépve a közösségi térbe érkezünk, ahol egy hatalmas nappali fogad minket, étkezővel, konyhával. Az alsó szinten lévő fürdőszoba zuhanyzós, WC-s. Itt egy vendég WC-t is találunk. Tároló is van. A nappali részből kiléphetünk a teraszra, ahonnan csodás panoráma tárul elénk. A privátszféra a fenti szinten kapott helyet, ahol 3 háló, 2 fürdő (az egyik kádas, a másik zuhanyzós) és egy nagy erkély vár bennünket, csodás panorámával a budai hegyekre.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 151 nm + 2 terasz lenti 12 nm, fenti: 15 nm
– Nappali: 40 nm
– Konyha és étkezőrész 20 nm
– Fürdőszoba felső szint: 16 nm és a 7 nm-es
– Fürdőszoba alsószint: 5 nm

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet cirkórendszer biztosítja. Vízóra van a lakásba felszerelve. A lakás klímával és riasztóval felszerelt.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 25.000 Ft, amely magába foglalja a kertész díját, a szemétszállítást, a kuka mosást, hó eltakarítást.

TÁROLÓ:
A lakáson belül tároló helyek vannak.

PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik egy garázs, de a ház előtti közterületen is kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra. A környék nem fizető övezet.

Irányár: 235 MFt (benne a garázs is)

Lotus azonosító: 800


Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

alaprajz alsó szint

alaprajz felső szint