II. KERÜLET, PANORÁMÁS, TERASZOS LAKÁS GARÁZZSAL ÉS GK. BEÁLLÓVAL

84.000.000Ft

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerületben, a Búzavirág utcában, Vérhalom városrészben található. A 11-es, 111-es, 91-es, 291-es autóbuszok megállói 300 méteren belül találhatóak, így a város tömegközlekedési vérkeringésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni. Az éjszakai közlekedést a 931-es autóbusz könnyíti meg. A mindennapi bevásárlásra a közelben lévő Rózsadomb Center, CBA és kisboltok kínálnak lehetőséget. A közelben óvoda, iskola, játszóterek is megtalálhatóak.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az emeletes, téglaépítésű társasház a 1970-es években épült. A házban 12 lakás található. Az épületet zárt, gondozott zöld kert veszi körbe. A társasházban folyamos a karbantartás és állagmegőrzés, a tető szigetelése a közelmúltban megtörtént.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 79 nm-es, összkomfortos lakás a társasház második, legfelső emeletén található, ami gyalogosan közelíthető meg. Déli fekvésének köszönhetően minden évszakban világos.
A bejárati ajtón belépve az előszobába lépünk. A bejárattal szemben két külön és egymásba is nyíló szoba található, melyből az egyik erkélykapcsolatos, csodálatos kilátással. Az egyik szoba és a konyha közötti hall alkalmas étkező vagy szoba kialakítására is. A fürdő és a wc külön helyiségben kapott helyet. A konyhán is található ablak, melyen keresztül remekül szellőztethető. A harmadik szoba a bejárattól balra került kialakításra. Az ingatlan felújításra szorul, de remekül alakítható.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 75 nm + 8 nm tarasz
– Szoba: 19,5 nm
– Szoba: 15 nm
– Szoba: 11 nm
– Hall: 11 nm
– Előszoba: 4,5 nm
– Közlekedő: 3,5 nm
– Konyha: 5 nm
– Fürdő: 3,5 nm
– WC: 1 nm
– Kamra: 1 nm
Belmagasság: 2,6 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja. Az ablakok redőnnyel felszereltek.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 43.000 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, az alap szintű kertgondozást, a közös képviselet díját és a biztosítást és a fűtés költségét.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 3,5 nm-es saját tároló a pincében, illetve a garázsban is található egy kb. 3 nm-es tároló.

PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik egy 20nm-es garázs az épület alsó szintjén, illetve egy felszíni gk. beállóhely a ház zárt udvarán.

Irányár: 84 MFt

Lotus House azonosító: 28225

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Alaprajzok, tervek

2.2.jpg

2.jpg