II. KERÜLET. ORSZÁGÚT. KÜLÖNLEGES LEHETŐSÉG!! KÉT LAKÁS KÜLÖN, EGYMÁS MELLETT ELADÓ. 125 NM, 5 SZOBA, LIFTES RENDEZETT HÁZ!!

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerületben, a Mechwart liget közelében a Bimbó út elején található. Séta távolságra található tömegközlekedési eszközök a 11-es, 111-es autóbuszok, illetve a 4-es, 6-os, 17-es villamosok. Az éjszakai közlekedést a 960-as autóbusz segíti. Bevásárlási vagy szórakozási lehetőségként közelben található a Mammut bevásárlóközpont illetve a Fény utcai piac. Gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola és egyéb közintézmények szintén gyalog elérhetőek.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 7 szintes, jó állapotú, liftes, téglaépítésű sátortetős társasház az 1940-es években épült. A házban 40 lakás található.

Az ingatlan 125 nm-es, 5 szobás, mely 2 lakásra tagolódik, külön bejáratokkal.
Mindkettő teljes körűen felújított, régen egy hatalmas lakást alkotva. Jelen állapotban 2 lakásra felosztott, melyből a kisebb jelenleg bérbe adva, 2021. szeptemberéig. A teljes leírások lentebb. A két lakás csak egyben eladó. Kiválóak lakásnak vagy irodának, esetleg rendelőnek is.

NAGYOBB LAKÁS JELLEMZŐI:
A 105 nm-es, 4 szobás, duplakomfortos, teljes körűen felújított lakás a társasház félemeletén található, ami lifttel is megközelíthető. Az utcáról első illetve másfél emeletnyi magasságban található a domborzati viszonyok miatt. A lakás nyugati fekvésének köszönhetően világos, napsütötte. A biztonsági ajtón belépve az előszobába érkezünk. A közlekedőből a vendég WC-t, illetve a konyhát találjuk. A konyha is tágas, gépesített. (Mosogatógép, mikró, szagelszívó, indukciós sütőlap). Gáz nincs a lakásba bevezetve. A szobák szépek, tágasak és világosak. A Bimbó útra néző ablakok 3 rétegű üveggel ellátottak. A fürdőszoba zuhanyzóval, kézszárítóval, WC-vel és bidével ellátott.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 105 nm
– Szobák: 17,34 nm, 17,34 nm, 17,34 nm, 21 nm
– Fürdő: 3 nm
– Konyha+étkezőrész: 15,3 nm
Belmagasság:
A legszélső szoba, melyet lépcsőn tudunk megközelíteni:
2,8 m
a lakás többi részén 3,10 nm a belmagasság

KISEBB LAKÁS JELLEMZŐI:
A 20 nm-es teljes körűen felújított, újszerű összkomfortos lakás a társasház félemeletén található (domborzati viszonyok miatt első emeleti) , ami lifttel is megközelíthető. A lakás északkeleti fekvésének köszönhetően világos, napsütötte. A kis lakás egy függőfolyosóról közelíthető meg, ahol összesen 2 lakás található, melyek egy kellemes, növényekkel tarkított belső udvarra néznek. A lakás méreténél fogva szinte egyterű, de a tervezésnek köszönhetően, hihetetlenül praktikus megoldásokat alkalmaztak. A biztonsági ajtón belépve jutunk a lakásba, azonnal a nappaliba, mely hálószobaként is funkcionál. A kis tér előnyeit tökéletesen kihasználva, egy igen praktikus „felcsukható ágyat” helyeztek be, mely így nappal szinte semmit nem foglal el a térből, hasonlóan a kis asztalhoz is, melyeket a képek remekül megmutatnak. Kialakításra került konyharész is és nagyon praktikusan tároló helyek (gardróbszekrények) is vannak a tervezői bravúrnak köszönhetően. Az ablakos fürdőszoba – mely tolóajtóval került elválasztásra a szobától, így semmit nem foglal a térből – is nagyon kényelmes, hiszen a zuhanyozó és a WC mellett a mosógép is itt kapott helyet.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 20 nm
Belmagasság: 3 m
.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet házközponti kazán biztosítja. Az ablakokon redőnyök vannak. A lakások biztonságára a biztonsági ajtók és a riasztórendszerek vigyáznak. Minden szobában internet kiállás kialakítva!
.
TÁROLÓ:
A lakásokban elhelyezett gardróbszekrények adnak lehetőséget a tárolásra.

KÖLTSÉGEK:
A kisebb lakás közös költsége 14.000 Ft, a nagyobb lakásé 50.000 Ft, amely magába foglalja a korlátlan hideg/meleg vízfogyasztást, a fűtés díját, a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját, lift használatot. Ehhez még a villanyfogyasztás és a net költsége tartozik.

PARKOLÁS:
A ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra. A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak .A közelben elektromos autó feltöltésére is van lehetőség!!

Irányár: 123,5 MFt

Lotus azonosító: 832


Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

alaprajz