II. KERÜLET , LUXUS FELÚJÍTOTT, EGYEDI DESIGN MEGÁLMODOTT OTTHON A MAMMUT SZOMSZÉDSÁGÁBAN

59.900.000Ft

Részletek

LUXUS FELÚJÍTOTT, EGYEDI DESIGN MEGÁLMODOTT OTTHON A MAMMUT SZOMSZÉDSÁGÁBAN

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerületben, a környék egyik legkedveltebb részén a Margit körúton, a
Millenárishoz közel helyezkedik el. A Mamut Bevásárlóközpont néhány lépés alatt megközelíthető, ahol számtalan szolgáltatás közül lehet válogatni. Széll Kálmán téri metróállomás szintén a közelben található, így rendkívül gyorsan a város tömegközlekedésébe könnyedén be tudunk kapcsolódni.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 6 szintes, téglaépítésű sátortetős társasház az 1920-as években épült. A házban körülbelül 40 lakás található. Közös képviselője agilis, kézben tartja a ház pénzügyeit, tervezettek a nagyobb korszerűsítések, felújítások. Külső homlokzata és belső udvara egyaránt kiváló állapotban van.
A házban lift szolgálja az itt lakók kényelmét.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 69nm-es összkomfortos lakás a társasház 1. emeletén található.

A lakás felújítása, a képeken látható stílusban és bútorokkal berendezve 4 hónapot vesz még igénybe. Az ingatlan tulajdonviszonya teljesen rendezett, tehermentes, birtokba vétele igény szerint azonnal is megoldható. Ideális választás lehet egyedülállónak, pároknak vagy befektetésnek egyaránt a kitűnő elhelyezkedése és értékállósága miatt!

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 69 nm

– Nappali: 28 nm
– Szoba: 20 nm
– Konyha: 11,8 nm
– Fürdő: 4,5 nm
– Előtér: 3,2 nm
– Wc: 1 nm
Belmagasság: 3 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Az ár tartalmazza a lakás vételárát, bútorokat, konyhabútort elektromos eszközökkel összeszereléssel, egyedi gyártású bútorokkal, lámpákat, burkolatokat, szanitereket, beltéri ajtókat, belsőépítészeti tervezést, látványterveket, projektmenedzsmentet, művezetést.
Az ár alap felújítást tartalmazza (festés burkolás) az áron felül fizetendő : az egyedi igények alapján , kazán kiépítése, kémény bélelés,külső nyílászárók, fal bontás, fal építés, villany -, víz – csatorna, gáz -, gépészeti alapszerelvények árát, szerelés, tervezői díjat, bejárati ajtót, ezek nagyban függnek az egyedi igényektől, és egyeztetés után kerülnek kiszámításra.
A fűtés kéménybéleléssel és gázcírkó kiépítésvel lesz a legjobb kialakítás. Jelenleg héra cserépkályha, valamint gázkonvektor biztosítja, a meleg vizet gázbojler szolgáltatja. A kémény nincs kibélelve.
A lakásban egyedi mérésre alkalmas vízóra felszerelésre került.

KÖLTSÉGEK:
-Közös költség: 12.600 Ft, amely magában foglalja a felújítási alapot, háztakarítást, szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást a közös képviselet díjazását és a ház biztosítását is.
-Víz, Villany, Gáz: Egyéni fogyasztás alapján fizetendő.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 4 nm-es saját tároló a pincében.

PARKOLÁS:
Utcán, közterületen lehetséges, a környék fizetős övezet. Bejelentett lakcímmel mindössze pár ezer forint, évente.

Irányár: 59,9 MFt

Lotus House azonosító: 29991

Köszönöm, hogy megtekintette a hirdetést !
További információkért és a megtekintéssel kapcsolatban kérem, keressen telefonon !


Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

2.jpg