36-70-369-0059
1118 Budapest, Gombócz Zoltán utca 9/b
info@lotushouse.hu

I. KERÜLET, NAPHEGYEN ÚJSZERŰ, EMELETI, VILÁGOS, CSENDES LAKÁS TEREMGARÁZZSAL

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda I. kerületének egyik méltán közkedvelt részén, a Naphegy déli oldalán található. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A közelben található orvosi rendelő, gyógyszertár, étterem, cukrászda, bevásárlási lehetőség (Aldi), fodrászat, általános iskola és gimnázium, óvoda, bölcsőde. Kis sétával elérhetőek a 8-as, 112-es, 110-es, 178-as buszjáratok.
A környéken sokféle kikapcsolódási lehetőség van pl. az Oxygen Wellness központ, a Czakó utcai sportpálya, a Tabán, a MOM Park különböző üzletei, kávézói, éttermei, mozi.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős épületegyüttes a 2000-es években épült. A lakóparknak egy szép, gondozott közös kertje van, melyet kertészek gondoznak, egy kis játszótér is helyet kapott itt. A terület és a teremgarázs őrzés-védelmét 24 órás biztonsági őrszolgálat látja el.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Szép, újszerű állapotú, világos, csendes, belső udvarra, kertre néző lakás, mely az épület 2. emeletén található. A lakás 95 nm-es, beosztása szerint nappali + 2 nagy hálószoba, egy fürdőszoba, vendég wc,  a konyhához egy kis kamra is tartozik és külön, az előszobából nyíló háztartási helyiséggel is rendelkezik. A lakás burkolatai cserélve lettek, beépített Nobilia konyha BOSCH gépekkel, a konyhában és fürdőben olasz Mirage burkolatok.
A vételár részét képezik a lakásban található beépített bútorok, a konyha és fürdőszoba bútorok, valamint a nagyméretű tolóajtós beépített szekrények.

LAKÁS MÉRETEI:
Összesen 95 nm- Nappali: 29,2 nm
– Szoba: 17,2 nm
– Szoba: 17 nm
– Konyha: 8,6 nm
– Fürdő: 7,5 nm
– Wc: 1,3 nm
– Háztartási helyiség: 1,5 nm
– Kamra: 1,2 nm
– Közlekedő: 3,3 nm
– Előszoba: 6,1 nm
Belmagasság: 3 m-nél alacsonyabb

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és melegvizet cirkó kazán biztosítja. Minden fogyasztás egyedileg mérhető.

PARKOLÁS:
A lakáshoz tartozik 1 db teremgarázs hely, mely a vételáron felül 8 MFt, megvásárlása kötelező. Az épületben további parkolóhely bérlésére van lehetőség.

Ára: 147 MFt + 8 MFt teremgarázs hely

Lotus House azonosító: 1379


Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

alaprajz.jpg