I. KERÜLET, NAPHEGY UTCÁBAN, FELÚJÍTOTT, 4 SZOBÁS, ERKÉLYES, DUPLA KOMFORTOS LUXUS LAKÁS ELADÓ

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, az I. kerületben, a Krisztinaváros-Naphegy városrészében, a csendes Naphegy utcában helyezkedik el. A környék különleges hangulatú, aki egyszer itt lakott nem szívesen költözik máshová. A tömegközlekedés kitűnő a Krisztina tér és a Krisztina körút közelsége miatt. Az 5-ös, 105-ös és 178-as jelzésű busz, valamint az 56-os jelzésű villamos a pesti és a budai oldal gyors elérhetőségét biztosítja. A közelben a nagy CBA Príma mellett számtalan kisebb bolt nyújtja bőséges választékát. Különböző ár színvonalú éttermek és kávézók mellett bankot, postát, gyógyszertárat, orvosi rendelőt is találunk a közelben. Két általános iskola és egy középiskola áll a diákok rendelkezésére. A Horváth Kert zöldje kellemes a kikapcsolódásra és feltöltődésre.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az 1900-as évek elején épült, téglaépítésű, sátortetős, klasszikus polgári stílusú, földszint + 3 emeletes, liftes társasház külső homlokzata és a belső lépcsőház egyaránt felújított, kifogástalan, gyönyörű állapotú.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Az északkeleti tájolású, világos, tulajdoni lapon 111 nm-es, a valóságban viszont 124 nm + 3 nm erkélyes, nappali- étkező-konyha + 3 hálószobás, 2 fürdőszobás, műszakilag és esztétikailag kiemelkedő minőségben felújított lakás a társasház 2. emeleten található, mely lifttel könnyen megközelíthető. A felújításba beletartozik a teljes nyílászárók cseréje, a fűtés korszerűsítése, teljes villany és vízvezetékek, a gyönyörű és modern konyha, a fürdőszobák ízléses felújítása, valamint a minőségi burkolatok, gépek és bútorok. A lakásban található bútorok és műszaki felszerelések a vételár részét képezik.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 124 nm + 3 nm erkély
Belmagasság: 3,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás minden helyiségében külön szabályozható padló és fal fűtését, valamint a meleg víz használatát gáz (cirkó) biztosítja. További felszereltség:
– 3 rétegű üvegezés a 6 kamrás műanyag nyílászárókon
– Motoros alumínium redőnyök
– Programozható öntözőrendszer ablakpárkány és erkély növényeknek
– Padló -és falfűtés (helységenként külön szabályozható)
– Hűtő-fűtő klímarendszer
– Készenléti melegvíz (160l cirkulációs vezetékkel)
– Gépesített konyha
– Riasztó, Safe
– Ledes fő-és hangulatvilágítás rendszer
– “Stand by” kapcsoló rendszer
– 5.1 Házimozi kábelezés minden szobában
– HD Projektor, motoros vászon (12 nm), 5.1.-es házimozi rendszer, Beépített Hangfalak
– Masszázs kád
– Teljes falfelület dryvit hálózva a repedések elkerülése érdekében
– Teljes falfelület tapétázva
– Teljes hangszigeteltség Blue Acousto és Üveggyapottal
– Egyedileg gyártott fa ajtók, bútorok
– Bárpult
– Bőr kanapé és bőr ágyak

KÖLTSÉGEK:
Közös költség: 30.060 Ft/hó, mely tartalmazza a felújítási alapot, a lift üzemeltetés és karbantartás költségét, a szemétszállítást, a lépcsőház takarítást, a lépcsőház közös villanyfogyasztását, a közös képviselet díját és a társasház biztosítást. Minden további fogyasztás (víz, villany és gáz) órával mérhető.

PARKOLÁS:
Parkolásra utcán, közterületen, fizetős övezetben van lehetőség.

Ár: 179,9 MFt


Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!
Lotus House Buda weboldala

Lotus House azonosító: 999

Alaprajzok, tervek

02.jpg