36-70-369-0059
1118 Budapest, Gombócz Zoltán utca 9/b
info@lotushouse.hu

I. KERÜLET, KRISZTINAVÁROS, ÚJ ÉPÍTÉSŰ LUXUS LAKÁS, 4 SZOBÁVAL, ERKÉLLYEL, BEÁLLÓVAL.

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:

Az ingatlan Budán, az I. kerület központi Krisztinaváros városrészében, az egyik utca csendes részén található. A közeli MOM létesítmények (plaza, uszoda, fitnesz) minden bevásárlási, szórakozási és sportolási igényt teljes mértékben kiszolgálnak. A bevásárlóközpontban, a nívós üzletek és mozi mellett, a kerület legjobb éttermei, kávézói és cukrászdái várják. A Győri út elején található a Csörsz utcai sportpálya, illetve a nem régen felújított Csörsz park és játszótér is. Közelben elérhető a MOM kulturális központ és a mesés Gesztenyés kert is, vagy akár a közkedvelt Czakó kert és az Oxigén wellness. Az Alkotás úton közlekedik a 17-es, 61-es villamos, amivel a Széll Kálmán tér, vagy a Déli pályaudvar 3 perc, BAH csomópontnál pedig több buszjárat is elérhető (8, 105, 108, 110, 112, 139, 140, 142, 212, 908), melyekkel a város bármely pontjára könnyedén, gyorsan eljuthat. A természet kedvelőknek kiváló célpont lehet a Kis-Svábhegy vagy a Gesztenyés-kert, de a Normafa is percek alatt elérhető számtalan túraútvonallal.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A 5 szintes, újszerű ,16 lakásos társasház 2018-ban épült. Az épületet gyönyörű, nyitott kert veszi körbe, melyet a lakók szabadon használhatnak. A ház alsó szintjén teremgarázs található és természetesen lift is van a házban.(Az akadálymentesítés megoldható)

LAKÁS JELLEMZŐI:

A 125 nm-es, 4 szobás, erkélyes, újszerű, duplakomfortos lakás a ház 3. emeletén található, ami lifttel is megközelíthető. A lakás délkeleti fekvésének köszönhetően világos, napsütötte. A biztonsági ajtón belépve az előszobába érkezünk. Innen balra nyílik a hatalmas nappali a konyarésszel, tárolóval és az erkéllyel, majd az esetlegesen szülői háló, külön kádas fürdőszobával és gardrób résszel.

A lakás másik fele, szinte teljesen elkülönül. Itt található még 2 háló szoba, a zuhanyzós fürdőszoba és szintén találhatóak itt gardrób részek. Ez lehetne akár a gyerkőcök külön birodalma.

LAKÁS MÉRETEI:

Teljes méret: 125 nm + 7 erkély

Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:

Minden lakásban egyedi hőmennyiségmérővel ellátott fűtésrendszer van, mennyezet hűtés – fűtéssel szerelve. Stiebel Eltron kazán szolgáltatja a fűtést a házban. Icon rendszerű szabályozással.

KÖLTSÉGEK:

A közös költség még nem került kialakításra. A magas minőségű műszaki berendezéseknek köszönhetően a rezsi igen alacsony. (teljes műszaki leírást érdeklődés esetén tudok küldeni)

TÁROLÓ:

A lakáshoz belül találhatók tároló részek, de szükség esetén a garázs szinten lévő tárolók megvásárolhatók

PARKOLÁS:

A ház alatt kialakított teremgarázsban lehetséges, melyben parkoló gépek segítik a parkolást. . (önállóan használhatóak)

A garázsba elektromos automata garázskapu segítségével jutunk le. Minden beállóhoz telefonszám megadásával, telefonról irányítható kód segít.

A ház előtti közterületen is kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra. A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak.

Irányár: 200 MFt

A tárolók 950 eFt/nm árban vannak, a folyosón lévő, külső tároló: 1,5 MFt/ nm.

Beállók: 9,5-10 MFt/ db áron.

Még meglévő lakások:
Fsz:
30 nm-es, 15 nm terasz, kertkapcsolattal, 51,5 MFt
65 nm-es 25 nm-es terasz, kertkapcsolat: 105 MFt
I. emelet:
77 6 nm-es erkély , 109,5 Mft
II. emelet:
41 nm-es, 63,4 MFt
42 nm-es, 65 MFt
75 nm-es, 6 nm-es erkély. 118 MFt
77 nm-es. . 6 nm-es erkély, 121,5 MFt

Lotus azonosító: 210