I.KERÜLET. KRISZTINAVÁROS. ELADÓ EGY ÚJÉPÍTÉSŰ HÁZBAN, 65 NM-ES, 2 SZOBÁS, KERTKAPCSOLATOS, TERASZOS.

105.000.000Ft

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, az I. kerület központi Krisztinaváros városrészében, az egyik utca csendes részén található. A közeli MOM létesítmények (plaza, uszoda, fitnesz) minden bevásárlási, szórakozási és sportolási igényt teljes mértékben kiszolgálnak. A bevásárlóközpontban, a nívós üzletek és mozi mellett, a kerület legjobb éttermei, kávézói és cukrászdái várják. A Győri út elején található a Csörsz utcai sportpálya, illetve a nem régen felújított Csörsz park és játszótér is. Közelben elérhető a MOM kulturális központ és a mesés Gesztenyés kert is, vagy akár a közkedvelt Czakó kert és az Oxigén wellness. Az Alkotás úton közlekedik a 17-es, 61-es villamos, amivel a Széll Kálmán tér, vagy a Déli pályaudvar 3 perc, BAH csomópontnál pedig több buszjárat is elérhető 0, áros bármely pontjára könnyedén, gyorsan eljuthat. A természet kedvelőknek kiváló célpont lehet a Kis-Svábhegy vagy a Gesztenyés-kert, de a Normafa is percek alatt elérhető számtalan túraútvonallal.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 5 szintes, újépítésű, 16 lakásos társasház 2019-ben épült. Az épületet gyönyörű, nyitott kert veszi körbe, melyet a lakók szabadon használhatnak. A ház alsó szintjén teremgarázs található és természetesen lift is van a házban.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 65 nm-es, 2 szobás, amerikai konyhával rendelkező, teraszos, kertkapcsolatos, új építésű, szép világos lakás, a ház földszintjén található. A lakás északnyugati fekvésének köszönhetően szép világos,. A biztonsági ajtón belépve az amerikai konyhás nappali tárul elénk, mely kellemesen tágas. Innen kiléphetünk a 25 nm-es kertkapcsolatos teraszra.
A lakáshoz egy elegáns kádas fürdőszoba tartozik, a WC külön kapott helyet.
Az egész lakáson végig vonul, az igazán kellemes színvilág és praktikum. A konyha teljesen gépesített. Egy kamra is tartozik a konyha mellé, valamint a közlekedő végén egy gardróbrészt is találunk.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 65 nm + 25 terasz
-Nappali: 25 nm
-Szoba: 14 nm
-Konyharész: 10 nm
Belmagasság: 2,7 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Minden lakásban egyedi hőmennyiség mérővel ellátott fűtésrendszer van, mennyezethűtés – fűtéssel szerelve. Stiebel Eltron kazán szolgáltatja a fűtést a házban. Icon rendszerű szabályozással.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség még nem került kialakításra. A magas minőségű műszaki berendezéseknek köszönhetően a rezsi igen alacsony. (teljes műszaki leírást érdeklődés esetén tudok küldeni)

TÁROLÓ:
A lakáshoz belül találhatók tároló részek, de szükség esetén a garázs szinten lévő tárolók is megvásárolhatók vagy a folyosón lévő tároló is,mely az alaprajzon külső tároló megnevezéssel látható.

PARKOLÁS:
A ház alatt kialakított teremgarázsban lehetséges, melyben parkoló gépek segítik a parkolást. . (önállóan használhatóak)
A garázsba elektromos automata garázskapu segítségével jutunk le. Minden beállóhoz telefonszám megadásával, telefonról irányítható kód segít.
A ház előtti közterületen is kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra. A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak.

Irányár: 105 MFt

Lotus azonosító:540
A tárolók 850 eFt/nm árban vannak, a folyosón lévő, külső tároló: 1,5 – 2 MFt/ nm.
Beállók 7 -7,5 MFt / db áron.

Még meglévő lakások:
75 nm-es, II. emeleti, erkélyes, 118 MFt
75 nm-es I. emeleti, erkélyes, 109,9 MFt
41 nm-es, I. emeleti, 57,5 MFT
41 nm-es, II. emeleti, 63,4 MFt
42 nm-es, I. emeleti, 59,3 MFT
42 nm-es, II. emeleti, 65 MFt
125 nm-es, III. emeleti, 6 nm-es erkéllyel, 200 MFt
30 nm-es, fsz-i 15 nm terasz, kertkapcsolattal, 52 MFt

Alaprajzok, tervek

K_sz.jpg