I.KERÜLET. KRISZTINAVÁROS.ELADÓ EGY ÚJÉPÍTÉSŰ, 76 NM-ES, 3 SZOBÁS, ERKÉLYES, KERTRE NÉZŐ LAKÁS. LIFT ÉS TEREMGARZS VAN!

109.000.000Ft

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, az I. kerület központi Krisztinaváros városrészében, az egyik utca csendes részén található. A közeli MOM létesítmények (plaza, uszoda, fitnesz) minden bevásárlási, szórakozási és sportolási igényt teljes mértékben kiszolgálnak. A bevásárlóközpontban, a nívós üzletek és mozi mellett, a kerület legjobb éttermei, kávézói és cukrászdái várják. A Győri út elején található a Csörsz utcai sportpálya, illetve a nem régen felújított Csörsz park és játszótér is. Közelben elérhető a MOM kulturális központ és a mesés Gesztenyés kert is, vagy akár a közkedvelt Czakó kert és az Oxigén wellness. Az Alkotás úton közlekedik a 17-es, 61-es villamos, amivel a Széll Kálmán tér, vagy a Déli pályaudvar 3 perc, BAH csomópontnál pedig több buszjárat is elérhető 0, áros bármely pontjára könnyedén, gyorsan eljuthat. A természet kedvelőknek kiváló célpont lehet a Kis-Svábhegy vagy a Gesztenyés-kert, de a Normafa is percek alatt elérhető számtalan túraútvonallal.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A 5 szintes, új építésű, 16 lakásos társasház 2019-ben épült. Az épületet gyönyörű, nyitott kert veszi körbe, melyet a lakók szabadon használhatnak. A ház alsó szintjén teremgarázs található és természetesen lift is van a házban.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A 76 nm-es, 3 szobás, erkélyes, újszerű, duplakomfortos lakás a ház első emeletén található, ami lifttel is megközelíthető. A lakás kertre néző, északnyugati fekvésének köszönhetően világos, napsütötte. A biztonsági ajtón belépve az előszobába érkezünk. Innen nyílik a nappali a konyharésszel, tárolóval és az erkéllyel. A lakásban 2 hálószoba található, melyből az egyik erkély kapcsolatos. A fürdőszoba káddal, zuhanyzóval és WC-vel rendelkező. Egy külön vendég WC is a rendelkezésre áll. A lakás színei harmóniában vannak egymással, magas minőségű anyagok felhasználásával. A konyha teljes mértékben gépesített. ( Kérésre a házról teljes műszaki leírást tudok küldeni) A szobákból kilépve egy gardrób részt is találunk,segítve a pakolást.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Minden lakásban egyedi hőmennyiség mérővel ellátott fűtésrendszer van, mennyezethűtés – fűtéssel szerelve. Stiebel Eltron kazán szolgáltatja a fűtést a házban. Icon rendszerű szabályozással.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség még nem került kialakításra. A magas minőségű műszaki berendezéseknek köszönhetően a rezsi igen alacsony. (teljes műszaki leírást érdeklődés esetén tudok küldeni)

TÁROLÓ:
A lakáshoz belül találhatók tároló részek, de szükség esetén a garázs szinten lévő tárolók is megvásárolhatók vagy a folyosón lévő tároló is,mely az alaprajzon külső tároló megnevezéssel látható.

PARKOLÁS:
A ház alatt kialakított teremgarázsban lehetséges, melyben parkoló gépek segítik a parkolást. . (önállóan használhatóak)
A garázsba elektromos automata garázskapu segítségével jutunk le. Minden beállóhoz telefonszám megadásával, telefonról irányítható kód segít.
A ház előtti közterületen is kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra. A környék fizető övezet, viszont a kerületi lakosok minimális éves díj megfizetése ellenében ingyen parkolhatnak.

Lotus azonosító: 542

Irányár: 109,9 MFt
A tárolók 850 eFt/nm árban vannak, a folyosón lévő, külső tároló: 1,5-2 MFt/ nm.
Beállóhelyek: 7 – 7,5 MFt / db áron.

Még meglévő lakások:
75 nm-es, II. emeleti, erkélyes, 118 MFt
75 nm-es I. emeleti, erkélyes, 109,9 MFt
41 nm-es, I. emeleti, 57,5 MFT
41 nm-es, II. emeleti, 63,4 MFt
42 nm-es, I. emeleti, 59,3 MFT
42 nm-es, II. emeleti, 65 MFt
125 nm-es, III. emeleti, 6 nm-es erkéllyel, 200 MFt
30 nm-es, fsz-i 15 nm terasz, kertkapcsolattal, 52 MFt