II. KERÜLETI JÓL ALAKÍTHATÓ LAKÁS ELADÓ RÓZSADOMB ALJÁN

59.000.000Ft

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
A Rózsadomb alján a csendes, nagyon jó hangulatú Zivatar utcában található ez a nagyon jó állapotban lévő épület. Az utca csekély forgalmú, barátságos. Tömegközlekedéssel egyszerűem megközelíthető. Több kávézó, étterem, kisebb közértek is találhatók a közelben. Pár perces sétával a felújított nagyon hangulatos Mechwart térre érhetünk, ahol a 4-6-os villamosra szállhatunk fel. Így azoknak is jó szívvel ajánlható a lakás, akik kedvelik az éjszakai életet, vagy csak későn járnak haza.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Tavaly az ajzat szigetelését oldották meg, így tulajddonképpen felújítottnak tekinthető a ház. Mind a lépcsőház, mind a külső homlokzat kulturált állapotú.
Kis számú lakóközösség él itt, békében nyugalomban.

LAKÁS JELLEMZŐI:
Amint a képek is jól mutatják, szükség van felújításra, ez nem kérdés, mint ahogy az sem, hogy sokféle képpen alakítható, remek otthon lehet a felújítás után. A sok válaszfal és ablak lehetővé teszi a terek racionalizálását. Ablakai utcára néznek, déli és nyugati tájolással, ezért a fényviszonyokra nem lehet panasz. Tulajdoni lapon 63nm szerepel, a mérések viszont 70,3 nm-t mutattak. A lakás 3m belmagasságú. A közös költség 16000Ft, amiben a korlátlan vízfogyasztás is benne van. Az ingatlan cirkófűtéssel rendelkezik.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 70 nm
Tulajdoni lapon 63

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és a meleg vizet cirkó kazán biztosítja.. Vízóra nem lett a lakásban felszerelve.

KÖLTSÉGEK:
A közös költség 16.000 Ft, amely magába foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.

TÁROLÓ:
A lakáshoz tartozik egy 4 nm-es saját tároló a pincében.

PARKOLÁS:
Közterületen, biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra fizetőövezetben.

Irányár: 59 000 000Ft

Lotus House azonosító: 26057

Alaprajzok, tervek

2.jpg