XII. KERÜLETBEN, SZÉCHENYI HEGYEN, IRODAHÁZ KIADÓ

1.224.500Ft /hó

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Budapest XII. kerületében a Széchenyi hegyen, csendes környezetben található. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is. A 52-as autóbusz végállomása 5 perc sétával elérhető.A környéket elsősorban elegáns villák, sok sok zöld terület jellemzi. Kifőzdék, éttermek, közértek, cukrászda találhatóak a közelben, ahol a kisebb bevásárlások is megoldhatóak.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az épület az 1980-as években épült és remek állapotban van. jelenleg szinkronstúdióként funkcionál, de átalakítás után, akár magánklinika, nyelviskola, kollégium is válhat belőle. Az irodák jelenlegi méretei a válaszfalak áthelyezéseivel, átalakíthatóak igény szerint. Az emeleti irodákból, remek panorámában lehet részük az itt dolgozóknak. Több teakonyha, szociális helyiség, társalgó, illetve szerverszoba is kialakításra került, illetve a jelenlegi funkció miatt a hangszigetelés, mondhatni tökéletes. Nagyon jó hangulatú, otthonos, barátságos légkör uralkodik itt. Az épület műszaki állapota nem hagy maga után kívánnivalót minden működik és tökéletesen használható.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Az ingatlan fűtését cirkókazán látja el.

KÖLTSÉGEK:
Minden fogyasztás órával mérhető. Az éves gázszámla 200 000 Ft körül van, de szolgáltatásfogyasztása egyedi mérés után kerül elszámolásra.

PARKOLÁS:
Az épület előtt kialakított parkolókban 12-15 autó számára van beállóhely,

BÉRLET FELTÉTELEI:
Az ingatlan minimum 1 évre bérelhető 2 havi kaució előre fizetése mellett. Az épület bútorozatlanul kiadó.

Bérleti díj: .1224500 Ft /hó


Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Alaprajzok, tervek

ÚJ TERV 1.jpg

ÚJTERV.jpg