XII. KERÜLET .ZUGLIGET. KIADÓ EGY JÓ ÁLLAPOTÚ CSALÁDI HÁZ, 250 NM, 7 SZOBA, TÖBB BEÁLLÁSI LEHETŐSÉG!

600.000Ft /hó

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:

Az ingatlan Budán, a XII. kerületben, Virányos városrészben található a Zugligeti úton, kedvelt, zöldövezeti környezetben. Jól megközelíthető, kitűnő infrastruktúrával. A közelben megtalálható a Moholy – Nagy Művészeti Egyetem. Gyorsan elérhető több kisebb/nagyobb bevásárló- és szórakozóhely, mint a Budagyöngye, Mammut, Széphalom, Rózsakert stb. A tömegközlekedést használókat több buszjárat, illetve villamos is segíti, mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zsigmond körtér, de akár Óbuda központja irányába is, továbbá az éjszakai járat segítségével a Belvárosból is könnyen hazatérhetünk. A közelben találhatunk óvodát, iskolákat is. Szintén a közelben van még több vendéglő és kávézó. Ha kirándulást tervezünk, hamar elérhetjük Hűvösvölgyet, a Budai-hegyeket, Zugligetet, a Libegőt is, de rövidebb sétákra is alkalmas a környék.

HÁZ JELLEMZŐI:

A 250 nm-es, 2 szintes, 7 szobás családi ház az 1970-es években épült. A jó állapotú ház jelenleg irodaként berendezett, de lakóházként is bérbe adó. A bútorokat a tulajdonosok eltudják vinni, ha nem kellenek. Megoldható az iroda és lakás funkció együtt is. A fenti szinten, pici teakonyha üzemel. Az egész háznak a felújítása 2006-ban volt. Tavaly a felsőszintet festették és parkettázták. A háznak két bejárata van.

A földszinten elegáns szobák, teakonyha, mosdó, hall és 2 külső raktár található. Méret: kb. 170 nm.
Az emeleten (tetőtér) igény szerint elválasztható szobák, teakonyha, mosdó, előtér, és a folyosón végig beépített szekrények találhatók.

MÉRETEK:

Telek mérete: 1000 nm

Ház teljes mérete: 250 nm

Földszint: (170nm)

– Tárgyaló/szoba:21,6nm

– Tárgyaló/szoba: 23,7 nm

– Iroda/szoba:7,5

– Iroda/szoba:9,7nm

– teakonyha: 6,1 nm

– Mosdó: 7,2nm

– Közlekedő: 11,6 nm

Emelet: (80nm)

Belmagasság: 2,7 m és 3 m között változik.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:

A házat cirkórendszer fűti. A nyári melegben a klímarendszer van a segítségünkre. A kertben locsolórendszert kiépítettek.

KÖLTSÉGEK:

Minden fogyasztás órával mérhető. Közös költség nincs!

TÁROLÓ:

A házban több tároló és gardrób található.

PARKOLÁS:

A házhoz tartozó udvari részen, lehetőség van több autó parkolására is. A ház előtti területen is kényelmes és biztonságos a parkolás. Nem fizető övezet!

BÉRLET FELTÉTELEI:

A ház minimum 1 évre bérelhető, 2 havi kaució előre fizetése mellett.

A ház bútorozása megbeszélés kérdése. Jelenleg az irodai bútorok vannak bent.

A dohányzás és a kisállat tartása megengedett.

Bérleti díj: 600.000 Ft /hó


Lotus azonosító: 551

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!


Alaprajzok, tervek

Alaprajz Tet_t_r.jpg

alapr fsz.jpg