XI. KERÜLET, SASAD FELSŐ RÉSZÉN, SZÉLSŐ SORHÁZ, TERASZOKKAL, SAJÁT KERTÉSSZEL, GARÁZZSAL, SZÉP ÁLLAPOTBAN ELADÓ

Részletek

TOVÁBBI EGY HÁLÓSZOBA KÖNNYEDÉN KIALAKÍTHATÓ!

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XI. kerületének egyik legszebb részén, Sasad dombjának felső részén, zöldövezetben, igazi kertvárosi utcában, családi házas, társasházas környezetben található. Gépkocsival könnyen megközelíthető, és emellett tömegközlekedése is kiváló, hiszen az 53-as, 139-es, 8E, 108E buszokkal gyorsan elérhetjük a 4-es metró kelenföldi végállomásár, de akár a pesti belvárost is. Autóval hamar elérhetjük az M1-M7 autópályát, amelyen a budaörsi bevásárlóközpontokhoz (Auchan, Tesco, Ikea, Praktiker, Media Markt) néhány perc alatt kijuthatunk, de a gazdagréti lakótelep infrastruktúráját is egyszerűen igénybe vehetjük. Bevásárlásainkat az Eleven Center üzleteiben, Sparban, CBA-ban vagy az Aldiban intézhetjük. Emellett posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, óvodák, iskolák, játszóterek is a közvetlen közelben elérhetőek. A környék kimondottan csendes, nyugodt, szép sétákat tehetünk, kirándulhatunk, kerékpározhatunk a jó levegőn.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az épület 1981-ben épült, földszint + 1 emelet + tetőtér beépítéses. AZ épület néhány évvel ezelőtt 13cm-es dryvit hőszigetelést kapott. Egy 4 tagú sorház legszélső, ezáltal legszerencsésebb ingatlana, hiszen egyik oldalról nincs falszomszédja, ezáltal nem csak első és hátsó kert, hanem egy oldalkert is tartozik hozzá. 3 épületegyüttes alkot egy társasházat, összesen 12 lakással. A telek osztatlan közös tulajdonban van, az egyes albetétekhez szokásjog alapján tartoznak a szeparált kertrészek, melyek kerítéssel leválasztásra kerültek. A buja növényzettel körbe ölelt, intim, rendezett kertben bográcsozó hely és kerti tárolók is kialakításra kerültek. Az épülethez tartozik egy 12nm-es, automata kapuval ellátott egy állásos garázshely, valamint a garázs előtt további egy autóval parkolhatunk, kerítésen belül, mely szintén automatizált.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A szélső sorházi lakás alapterülete 131nm, mely magában foglalja a 48 nm-es földszintet és a szintén ugyanekkora alapterületű első emeletet, valamint a 23nm hasznos (1,9m feletti) alapterületű tetőteret, egy 12nm-es garázst, valamint a terasz fél alapterületét.
Az ingatlan alsó szintjén találjuk a tágas életteret, a nappalit, mely az étkezővel, konyhával egy légtérben található, de a lépcsőfeljáró térelválasztóként mégis jól elszeparálja a funkciókat egymástól. A nappaliból léphetünk ki a 20nm-es, részben fedett, délnyugati fekvésű teraszra, mely közvetlen kertkapcsolatos. Ezen a szinten található még az előszobából nyíló vendég wc kézmosóval, egy kapra, valamint beépített szekrények, melyek részben a fűtésrendszert is rejtik.
A középső szinten (1. emeleten) jelenleg két hálószoba helyezkedik el, de a nagyobb hálószoba könnyedén ketté osztható, visszaállítva ezzel az eredeti állapotot. A szobából nyílik egy közel 6 nm-es, kertre néző erkély. A közlekedőből megközelíthető egy nagyméretű, ablakos fürdőszoba, egy külön wc, és egy gardrób.
A tetőtérben egy 3 oldalra is ablakos szoba található, egy hozzá tartozó zuhanyzós fürdőszobával, wc-vel.
A lakás 2001-ben teljes körűen felújításra került, melynek során a teljes gépészet, burkolatok, nyílászárók is megújultak, 3 évvel ezelőtt pedig a tetőteret is felújították. Az ingatlan a mai napig jó állapotú, megkímélt, karbantartott.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret: 131 nm (1,9m feletti nettó alapterülettel, fel terasszal, garázzsal)
Tulajdoni lap szerint 96 nm (nem került bejegyzésre a tetőtér és a garázs alapterülete)

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
Gázkazán állítja elő a melegvizet és a fűtést, radiátorokkal és fancoil-al kiegészülve. Utóbbi szolgálja a nyári hűtést, mely minden szobában kiépítésre került.

KÖLTSÉGEK:
Közös költség nincs!
– Gáz átalány: 18.000.- Ft havonta
– Villanyszámla: 9.000.- Ft/hó
– Víz- csatornadíj 16.000.- Ft /2 hónapra

TÁROLÓ:
A kertben található 3 könnyű szerkezetes tároló helyiség.

PARKOLÁS:
Egy autó számára biztosított 12 nm-es, automata kapuval ellátott garázshely. További egy autóval a kerítésen belül, a garázs előtt parkolhatunk. Ezen felül az utcában is több parkolóhely áll rendelkezésre ingyenesen.

Ára: 131 MFt

Lotus House azonosító: 1246

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

alaprajz.jpg