II. KERÜLETBEN LETISZTULT STÍLUSOS IKERHÁZ KIADÓ, AKÁR BERENDEZVE IS!

700.000Ft /hó

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
A II. kerület egyik legkedveltebb részén, Látóhegyen található az ingatlan. A környék nem csak tiszta levegőjéről, csendjéről, panorámájáról híres, de több követségi rezidencia is található itt. Ebből következően biztonságos, csendes, a szó jó értelmében vidékies hangulatú. Minimális átmenő forgalom terheli az utcákat.

HÁZ JELLEMZŐI:
Az épület külső stílusa, nem sejteti a beltéri hangulatot. A zöld kert, biztonságos játszótere lehet a gyerekeknek, de felnőttek grillezhetnek, vagy lazulhatnak egy pohár borral, miközben akár a panorámát is élvezhetik. Az utcáról, egyállásos garázsba lehet beállni, de az udvaron két autónak jut még beállóhely. A belső terek felújítása, berendezése, dekorációja egy remekül átgondolt koncepciót valósít meg. Úgy otthonos, hogy közben minden momentumában modern, letisztult. A két nappali, úgy lett kialakítva, hogy a közös család együttlétekhez helyet biztosíthasson. Minden hálószoba élhető méretű, kényelmes, de a gardrób is kimondottan jól használható. A hálószobákból illetve akár a fürdőkádból is élvezhető a remek panoráma. A bérlőnek természetesen lehetősége van bútorokkal együtt bérbe venni az ingatlant, sőt havi 60 000 Ft plusz bérleti díj kifizetése után, kertészt és a takarítónőt is biztosít a tulajdonos. Mindketten régóta végzik ezeket a feladatokat, tehát a megbízhatóságukhoz nem férhet kétség. A műszaki felújítást igényesen, odafigyelve oldották meg. Minden szint hőmérséklete, külön szabályozható, illetve a padlófűtésre akár radiátorral is rásegíthetünk. A hatalmas üvegfelületek, az élhető méretű terasz, egyaránt kimondottan kellemes térérzetet biztosítanak.
Tulajdonképpen jó szívvel ajánlom bárkinek, aki értékeli a stílust, szereti a nagy tereket, de adott esetben,akár az is megtalálja a számítását, aki otthon szeretne dolgozni.

HÁZ MÉRETEI:
Teljes méret: 350 nm
Telek: 1180 nm

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A meleg vizet, illetve a részben radiátoros , részben padlófűtést cirkó kazán szolgáltatja.

KÖLTSÉGEK:
Minden szolgáltató felé egyedi fogyasztás mérése alapján kerülnek elszámolásra a költségek.
.
PARKOLÁS:
A ház garázsába egy nagyobb méretű autóval, illetve az udvarba még két másik gépjárművel parkolhatunk.
A környező utcákban kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik a parkolásra.
Ingyenes parkolási övezetek vannak a közelben.

Irányár: 700 000 Ft/hó
Lotus House azonosító: 26636

Videó