II. KERÜLET, MAGAS MINŐSÉGŰ IKERHÁZFÉL PESTHIDEGKÚT-ÓFALUN

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az ingatlan Budán, a II. kerület külső részén, Pesthidegkút-Ófalun, családi házas, társasházas, csendes övezetben épült. A környék jól megközelíthető, de nyugodt, infrastruktúrával jól ellátott. Gépkocsival 10km-en belül pár perc alatt elérhetjük Budakeszi, Solymár bevásárló- és szórakozási, kirándulási lehetőségeket kínáló helyeit, de helyben maradva sem maradunk választék nélkül a Széphalom Bevásárló központnak, a Stop Shopnak és a Hűvösvölgyi Szolgáltatóháznak köszönhetően. Több jól megközelíthető és színvonalas iskola (köztük a francia iskola, hagyományos és alternatív tanrendűek), óvoda is megtalálható a környéken. A tömegközlekedést használókat több buszjárat segíti – 57, 257, 64, stb. A hűvösvölgyi végállomásról mind a Széll Kálmán tér, mind a Móricz Zsigmond körtér, de akár Óbuda központja is gyorsan, átszállás nélkül elérhető. Éjszakai járattal a Belvárosból is egyenesen hazatérhetünk (956-os, 964-es). A környéken sok a kirándulóhely.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A déli fekvésű, kiváló állapotú, téglaépítésű ikerház 1994-ben épült egy 159nm nagyságú telken, amelyből 580nm tartozik az eladó házfélhez. Az épület elegáns, modern és mediterrán hangulatú villa, igényes és tartós anyagokkal, burkolatokkal és építészeti megoldásokkal épült. A négy szintes épület akár két generációs otthonként is használható, hiszen két lakás került benne kialakításra. A szépen parkosított kertben, csempézett, hullámfürdős, fűthető úszómedence, kerti grill, öntözőrendszer található.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakás megépítése óta karbantartott, szükség szerint újított. A házrészben akár két lakást használhatja tulajdonosa, hiszen kialakításában alul egy kétszintes, felül egy egyszintes ingatlan adja magát a külön használatra.
A ház legalsó szintje található a wellnesszrész tükrökkel, négyszemélyes szaunával és zuhannyal, a kerti fűthető medencével, valamint a kétállásos garázs, tároló és a háztartási helyiség. Itt található még a hőközpont (Vailant hőtárolós kazán) és a központi porszívó is.
A következő szintre akár a garázsból lépcsőn, akár a kertből a bejárati ajtón beléphetünk és az előszobába érünk. Itt találjuk a vendég WC-t mosdóval. A körbenapozott, tágas amerikai-konyhás nappali nagyon hangulatos, amit fokozhat téli estéken a különleges térkandalló. A szint másik különlegessége a nagyméretű terasz is, ahonnan a medencéhez is közvetlenül le tudunk menni. A konyhabútor természetesen beépített, gépesített (sütő, kerámialap, mosogató gép, hűtőszekrények, hűtőláda). Ezen a szinten még egy szoba is megtalálható, amelyben egyedi, fa beépített bútorok találhatók. Ez a helyiség akár otthoni munkára is akár kiváló választás lehet.
A nappaliból gránit lépcső vezet az emeleti, faburkolatú, tükrös galériára. Ezen az emeleti szinten még két panorámás háló, valamint gardróbszoba és egy gránitburkolatos Jacuzzi-kádas fürdőszoba kapott helyet.
A legfelső szintjén egy 60 nm-es önálló lakás lett kialakítva, amely a főbejárati előtérből külön lépcsőn megközelíthető. A nagy légtérű, de jól szigetelt, extra panorámás lakás teraszos nappalival, hálószobával, étkezős konyhával, szép fürdőszobával rendelkezik.

LAKÁS MÉRETEI:
Teljes méret 300 nm. Az alsó nappali az étkező és konyharésszel majd 50nm, az emeleti főháló 28,6nm nagyságú. A felső szinti lakás 60nm. Összesen 6 szoba van a házfélben.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést a meleg vízzel együtt hőtárolóval cirkó gázkazán biztosítja, mely a két lakásban külön szabályozhatóan biztosítja a meleget. A házban központi porszívó, házi telefon, automata kapuk, őrző-védő szolgálathoz bekötött kamerás riasztórendszer, biztonsági betörésgátló fóliával ellátott műanyag nyílászárók, elektromos redőnyök, reluxák, szúnyoghálók, árnyékolók is megtalálhatók. Lent négyszemélyes szauna, a fő nappali szinten a kandalló, a kertben csempézett, fűthető vizű medence víztisztító.

TÁROLÓ:
A házban található tárolólehetőségek mellett a kertben egy 25nm-es fűthető tároló helyiség került a terasz alatt kialakításra mosdó/mosogatóval.
PARKOLÁS:
A ház alsó szintjén a fűthető lejáróval megközelíthető, kétállású garázsban van lehetőség, valamint a ház körül az utcán is ingyenes, biztonságos és kényelmes a parkolás.

Irányára: 159 MFt


Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

Alaprajz - pince.jpg

Alaprajz - tet_.jpg

Alaprajz - em.jpg

Alaprajz - fdsz.jpg