BUDAÖRS NAPHEGY RÉSZÉN, CSALÁDI HÁZ, TÖBB GENERÁCIÓ SZÁMÁRA IS ALKALMAS,

170.000.000Ft

Részletek

INGATLAN HELYSZÍNE:
Az eladásra kínált családi ház Budaörsön található. M1 és M7 autópálya közös szakaszán gyorsan és kényelmesen el tudjuk érni Budapest nyugat kapuját. A városon az 1-es út halad át. Aki esetleg BKK járaton szeretné elérni a várost az a Széll Kálmán térről induló 140 járattal megteheti. A közelben minden olyan boltot illetve intézményt megtaláljuk ahol a bevásárlást vagy a fontosabb napi ügyeinket is intézni tudjuk, de számos jó nevű iskola és óvoda is található.
HÁZ JELLEMZŐI:
A családi ház a 1990 évek közepén épült. A jelenlegi tulajdonos 3 éve teljesen felújította és korszerűsítette a ház gépészetét. A földszinten találunk egy kb 93 nm alapterületű 2 autó számára alkalmas parkolót, továbbá egy konditermet mosókonyhát és még egy nagyobb tárolót is. Innen lépcsőn keresztül jutunk fel az első szintre amit még a kerten keresztül is el tudunk érni. A bejárati biztonsági ajtón ha belépünk egy kényelmes közlekedőben érkezünk ahol balra konyha került kialakításra nagyon szépen igényesen kialakítva csupa prémium gépekkel. A bejárattal szemben találjuk a nappalit ami igen tágas és világos. A nagy ablakoknak köszönhetően minden napszakban kellemes érzetet nyújt. A nappaliból két teraszra is ki tudunk menni. Ezen a szinten kapott még helyet 2 szoba is. A két szoba között pedig egy fürdőszoba található ahová a wc is került. Ebben a fürdőszobában zuhanyzó található. Minden szobában illetve a konyhában egységes magas minőségű Vinyl padló került a fürdőben hidegburkolat szintén prémium minőséget képvisel .A legfelső szintre a közlekedőn keresztül lépcső vezet. Ahol szintén van egy kisebb előtér amin keresztül a 3 szobát és a fürdőszobát elérjük. Itt a legfelső szinten is egységes minden szoba burkolata. A szobákban egyedi tervezésű beépített bútorok találhatók. Fürdőszobában fürdőkád és zuhanyzó is megtalálható. a két nagyobbik szobából gyönyörű panoráma tárul elénk, a két szobát erkély is összeköti. A fürdőszobán át tudunk feljutni a tetőtérbe ami egész területén OSB zve lett.
Az utca szinten a ház végén találunk még a házhoz hozzáépített kis házat. Ami szintén korszerűsítve lett. Itt ha belépünk egy kis előtér valamint a konyha van. A bejárattól balra találunk egy zuhanyzóval és wc vel ellátott fürdőszobát. A konyha után egy nagy szobát találunk ami teljes egészében bútorozva van. A konyha gépesítve és szintén bútorozva kerülne eladásra. A kert 2 éve teljes megújuláson esett át. A Japán kert ami harmóniát és nyugalmat árazt minden egyes pillanatban mikor az ember otthon van.
MÉRETEK:
Telek mérete: 709 nm
Ház teljes mérete: 300 nm
Földszint: kb 90nm (itt található a garázs mosókonyha stb.)
Emelet:
– Szoba: 17 nm
– Fürdőszoba: 8 nm
– Szoba: 11 nm
– Közlekedő: 7,3 nm
– Konyha: 11 nm
– Nappali: 35 nm
II. Emelet:
– Szoba: 22 nm
– Szoba: 21 nm
– Szoba: 17 nm
– Közlekedő: 3,4 nm
– Fürdőszoba: 16 nm

Kisház
– Szoba: 20,6 nm
– Konyha: 11 nm
– Fürdőszoba: 6,5 nm
– Előtér: 1,7 nm
Belmagasság: 2,6 m
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A ház teljes fűtésrendszere elektromosan megoldott Infrapanelek találhatók a padlóban is.. Minden szobában termosztát van így külön lehet szabályozni mindenhol a fűtést. Elektromos garázs és kertkapu. Riasztórendszerrel ellátott a ház minden pontja. Ariston kazánok gondoskodnak a melegvíz ellátásról minden fürdőszobához külön külön. Nyílászárók cseréje megtörtént redőnnyel és szúnyoghálóval van ellátva minden ablak illetve terasz ajtó. Whirlpool konyhagépek teljesen újszerű állapotúak.
KÖLTSÉGEK:
A ház nagyon alacsony költséggel üzemel.
Egy kisebb családiház csere szóba jöhet.

Ár: 170 MFt
Lotus House azonosító:

Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!

Alaprajzok, tervek

_j terv.pln f_ldszint.jpg

_j terv.jpg